Már nem a szlovákok járnak át hozzánk dolgozni. Kint átlagosan havi 50 ezer forinttal többet lehet keresni. A Pénzcentrum cikke szerint az utóbbi években egyre nagyobb a különbség a szlovák és a magyar bérek között. Mint írják, a KSH adatai alapján Magyarországon a bruttó átlagkereset 247 800 forint körül mozgott a tavalyi évben. Ezzel szemben Szlovákiában a bruttó átlagfizetés 950 euró körül van, ami átszámítva nagyjából 295 ezer forint.

Forrás: 24.hu
Feltöltő: zöldszem
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

zöldszem
A kelet-európai rendszerváltás éllovasából, a legfejlettebb szoci országból, ma Európa mélypontja vagyunk! Neméri el az életszínvonal a Kádári korszakot sem!
Már csak Bulgária van mögöttünk! Siker siker hátán!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
preparátor
@pbalage: Azt hiszel, amit akarsz! :-)))))))))))))))) Szerinted érdekel? :-))))))))))))))
zöldszem
@Eriksson: Több kulcsos, keress rá a kérdéseidre a Google-én.
Az is árulkodó jel lehet, hogy többen ott alakítanak céget! Szlovák rendszámú terepjárókkal közlekednek a hazai milliomosok! És mint a cikk is írja ott dolgoznak a magyarok, gondolom javarészt a határ mentiek. Ez a helyzet a román határ mentén lakokkal is, ők Romániába járnak át dolgozni!
Lehet szépíteni, kozmetikázni a dolgokat, de be kell látni szar van a palacsintába. Nem kell ehhez sem liberálisnak sem baloldalinak lenni, nyitott szemmel kell élni!
Eriksson
@zöldszem: De hiszen ez régi dolog, még Gyurcsány is megmondta annak idején, hogy el lehet menni elvtársak. Ez pont a szlovákiai magyar vállalkozóknak szólt.
nyanya001
Na kreparátor ha valamit erről mondanál, az általad taknyosoknak aposztrofáltak
közül egy alaposan kitanulta a sikkasztást amit az általad favorizált miniszterelnököd
lesöpör az asztaltól. Ha egy "taknyos" lop, azt megbüntetik ( ezzel egyet is értek ! )
de ez tetves sikkasztó éli világát
Hadházy Ákos hétfői sajtótájékoztatóján a részletekről szólva közölte: az Országos Roma Önkormányzat (ORÖ) és a Türr István Képző és Kutató Intézet (TKKI) közösen az államreform uniós program keretéből használhatott fel forrásokat roma felzárkóztatás módszertani támogatása, valamint roma közigazgatási rendszer kialakítása címen,
ám az 1 milliárd forint szerinte "mindenféle haszon nélkül eltűnt".

Az ezzel kapcsolatos adatigénylésükre csupán az ORÖ válaszolt, amelyből kiderült: az általuk felhasznált 100 millió forintból 25 millió egy közhasznú roma munkaerő-kölcsönző létrehozására ment el. Hadházy Ákos a rendszer létrehozását is abszurdnak tartotta, de mint mondta, semmi nem utal annak működésére. A rendszert az ORÖ által alapított Kisebbségi Kulturális és Foglalkoztatási Módszertan Intézményhálózat alakítottak ki, vagyis "saját magukkal hozatták létre" - közölte.
index.hu/belfold/2015/10/26/az_lmp_megtalalta_a_vilag_egyik_legdragabb_roma_treningjet/
Persze ez neked rendben is van mert éppen olyan az értékítéleted mint ezé a sikkasztóé !!
Közéjük való vagy !
Borsodi
Mert Magyarország egyre jobban teljesít,Szlovákiába meg kevesebbet lopnak a hatalmon lévők, a miniszterük nem stadion mániás harácsoló.diktátor.
prime777
"Magyarországon a bruttó átlagkereset 247.800 forint körül mozgott a tavalyi évben".
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA,
Majd ha ez lesz a minimálbér akkor azt mondom ok.
Mert egyébként miért is 129 ezer a bruttó minimálbér?
Hát persze,hogy azért mert az emberek 60%-a ennyit kap,ergo kemény 80 ezer a havi fizetése.
A 240 ezerben benne van az is aki havi 5 milliót keres.
Magyarországon a mai nettó átlagkereset amit effektive el tudsz költeni ennivalóra meg egyéb fizetni valókra az 250-350 euro között mozog.
Ami magyar forintban 75-120 ezer forintot jelent.
SZÉGYEN!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.