Lábodi Gábor Jobbikos képviselő szerint Szentgotthárdon igyekeznek mindent megtenni annak érdekében, hogy ne épülhessen meg a menekülteket befogadó sátortábor.

A Magyar Nemzet beszámolója szerint a kormány, csak a döntés után értesítette a helyieket a tervéről, és jogszerűen tette ezt, ugyanis 

Vas megyére is érvényben van a tömeges bevándorlás okozta válsághelyzet, amelyet a kormány tavaly ősszel több megyére hirdetett ki. Ebben a helyzetben a képviselő-testület hozzájárulása nélkül is meg lehet építeni a tábort.

Jelenleg úgy néz ki, hogy csak a belvíz az oka, amiért nem állnak még készen a sátorok a menekültek befogadására. A képviselő szerint, ha elkezdődik az építkezés mindent megfognak tenni az akadályozása érdekében.

Új táborokra mindenképpen szükség van, ugyanis a meglévőek már jócskán telítettek, Bicskén és Nagyfán 1159-en tartózkodnak, pedig csak 981 fős a kapacitás. Nyírbátorban, Békéscsabán és Kiskunhalason szintén hasonló a helyzet.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
krumpli
Tegnap este : " Bakondi György kijelentette, a magyarországi befogadótáborok – egyes híresztelésekkel ellentétben – nagyon messze állnak attól, hogy megteljenek."
36
Minek is akkor a kvóta cirkusz?! Már bőven meg van a létszám.

Ja, hogy a kvóta, azt jelenti a valóságban, hogy kényszer letelepítés. Vegyítés a lakossággal. Aztán a lakosság vesse magát alá a jövevényeknek. Azt csak a mutti képzeli úgy, hogy ezek maradni is akarnak Magyarországon.

Bár, tegnap már azzal a gondolattal játszottam, hogy mára tulajdonképpen a magyar társadalom is van már olyan alacsony ösztön szinten, mint ezek. A híradó, másról sem szól, mint elhagyta, meggyilkolta, megerőszakolta, fajtalankodott, éheztette, megkínozta stb.:(
nezelodo
"kényszer letelepítés. Vegyítés a lakossággal. Aztán a lakosság vesse magát alá a jövevényeknek."

Barátom, ez már régen megtörtént, a kormány politikai kiszolgálóiból már több van a határon túlról, mint a kvóta szerinti menekültlétszám! Ráadásul ezek akaratának érvényesülése a kormány törvényei által érvényesül. Amúgy meg kártékonyabbak mint a más vallásúak, akiknek a betelepítése amúgy sem lehetséges, mert a jelenlegi törvényeink szerint az a menekült még nem született meg aki annak a törvénynek megfelel.

Ha honfoglaláskor ilyen ellenséges környezet fogadott volna bennünket amilyent Orbán vendégszeretete hozott létre, akkor most nem itt, esetleg Alaszkába "rettegne" a kormány a muszlimoktól, és csak a jegesmedvék szavaznának rájuk, miután megették őket vacsorára.
Eriksson
Egy amerikai indián meséli sorstársainak:
- Valamikor szívesen fogadtuk az európai bevándorlókat, aztán ami kevesen maradtunk, rezervátumokba kényszerültünk.
Azt mondja az Abo:
- Sajnos Európa túlnépesedett, mi is ennek estünk áldozatul.
Azt mondja az afrikai:
- Mi meg elfoglaljuk Európát.
verőce21
Reptetné a menekülteket az osztrák kancellár.
"Ausztria nem váróterem menekülteknek" - mondta Werner Faymann. Az osztrák kancellár a menekültek közvetlen átszállítását javasolja Görögországból és Szíria szomszédos országaiból Németországba. A napi beléptetési korlátot az alpesi ország továbbra is fenntartja. Úgy tűnik, egyre mélyül az osztrák–német törésvonal.
Lepényleső
Onnan könnyen meg lehet ugrani nyugatra,a nap is ott hagyja az országot magára.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.