400 millió forint tűnt el a minisztériumából, a saját emberének vizsgálata szerint is felmerült a hűtlen kezelés lehetősége. A miniszter nem válaszolt arra, hogy lépett-e. Ha a minisztereket a képviselők kérdezik, akkor arra a meghatározott időn belül kötelességük válaszolni. Ezt a gyakorlatot eddig be is tartották. Fazekas Sándor földművelésügyi miniszter most azonban egészen meglepőt húzott: Egy ellenzéki képviselő kérdésére egyszerűen nem válaszolt. A határidő szerda délután fél ötkor járt le. Tóth Bertalan szocialista képviselő a brókerügyről kérdezte a minisztert. Mint emlékezetes, a minisztériumhoz tartozó TIG Nonprofit Kft. az általa kezelt pénzt a Hungária Értékpapír Zrt.-nél helyezte el. Amikor a Buda Cash csődje nyomán a minisztériumoknak ki kellett volna venniük a pénzüket a brókercégektől, akkor a Hungária is elbukott, és nem tudta visszaadni a pénzt. 400 millió forint közpénz szívódott fel.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: pbalage
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
Gyurcsany ettol sokkal kevesebbert, - ami raadasul alaptalan is volt - kinpadra ultettek.
orban miert turi hogy fideSSek lopjak a kozpenzt?
sokanvagyunk
Magyar törvények szerint nem köteles saját maga ellen vallani.
nezelodo
@sokanvagyunk: A Jakabgazda sem vallott maga ellen, akkoriban, hát odament a zasszony és megnézte, aztán a TV-ben meg kikiabálta. Nehogy így járjon ez a kitűnő ember, és a köz menjen oda megnézni mit művelt, mert nem ússza meg egy bugyilobogtatással.
nevemnick
Miért válaszolt volna? 400 millerből csak egy 1600 lélekszámú falú harmad osztályú csapatának stadionját lehet megépíteni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.