Megszálltuk az Új Nemzedék Központ Irodáját, mert nem hajlandóak elszámolni a pénzünkkel. A rendőrséget kihívtuk. Részletek az előző posztban.Oszd meg!

Közzétette: Juhász Péter – 2016. március 2.

Kihívták a rendőrséget az Együtt politikusai az Új Nemzedék Központ Nonprofit Közhasznú Kft. Bajza utcai irodájához. Az Index tudósított a helyszínről, amiben azt írják, hogy a szervezet nem engedte az ÁSZ-ellenőrzés elvégzését, ezért értesítették a rendőrséget.

Az Együtt tagjai az Új Nemzedék Központ irodájához vonultak

Azt írják, hogy négy rendőrautó érkezett a helyszínre, de fél 10-ig még senki sem ment be az épületbe. A helyszínről Juhász Péter is megosztott egy videót a közösségi oldalán, amin az látható, hogy kéri az iroda dolgozóit, hogy ne semmisítsék meg a bizonyítékokat.

Az ügy apropóját az adja, hogy az Új Nemzedék Központnál nem lehetett végrehajtani a számvevőszéki ellenőrzést, mert a cég megtagadta a dokumentumok átadását. Az ÚNK állami tulajdonú gazdasági szervezet, 2014-es beszámolója alapján 250 milliós veszteséggel zárta az évet.

Az Új Nemzedék Központ ifjúsági turizmussal, az oktatással, szabadidős, egészségturisztikai-rehabilitációs, sport- és rekreációs programokkal, valamint szakképzéshez és felnőttképzéshez kapcsolódó szolgáltatásokkal foglalkozik.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Pontosan nem emlékszem melyik, de mikor a Budachash vagy a Quaestor bedőlt ismeretlen emberek megtömött táskákkal pakoltak ki az épületből, pedig az egész cég akkor már állami felügyelet alatt volt és ki volt nevezve egy biztos. Lefényképezték ahogy az utcán megsemmisített papírdarabokat fújt a szél. Sokat mondó, hogy a Quaestor vezetőjét is csak hetekkel később vették őrizetbe. Közben még ideje volt egy bűnözőre átruházni a posztját.
És történt mindez Orbán elnöksége alatt.
(Persze nem nagy dolgok ezek Matolcsy 250 milliárdos lenyúlásához képest)
Desischado
Eltüntetik a bizonyítékokat! Ezt csinálták a nav-nál is például!
human
@Desischado: Simicska is egy évig APEH elnök volt. Akkor volt a hosszú bájtok éjszakája. Ami azt jelentette, hogy éjszakába nyúlóan dolgoztak az informatikai rendszeren Simicskáék.
index.hu/belfold/0924hbej/

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.