A Fidesz EP képviselője, Deutsch Tamás belelendült a karaktergyilkosságba rendesen, ismét egy Facebook poszttal szállt bele a Teleki Blanka Gimnázium igazgatójába, Pukli Istvánba. Korábban arról írt Deutsch, hogy az egész oktatási mozgalomban az iskolaigazgató a szimbolikus vezető, mert MSZP, Zuschlag, a nagyapja ÁVO-s volt, a testvére meg bűnöző. Itt a folytatás:

"A Pukli úgy jó, ahogy van.

Civilnek füllenti magát, pedig pártember – naná, évtizedek óta ez a divat a baloldalon (az persze érdekes kérdés, hogy azért csinálják-e, mert gyárilag hazudnak, vagy tudatalatt maguk is szégyellik a dolgot).

"Megdöbbentő őszinteséggel" ávós nagypapázik, meg börtöntöltelék testvérezik – természetesen senki nem tehet a felmenőiről (az persze annyira eredeti volna, ha végre már nem egy ávós dinasztiából jönne a pillanatnyi szoci hőzöngő).

Alig három éve még teljesen rendben volt az "orbáni oktatási rendszer", amikor megfelelő képesítés nélkül és nulla támogató szavazattal akart iskolaigazgató lenni és tanár, diák, szülő, balett-táncos és kőfaragó tiltakozott és tüntetett ellene – persze attól mert oktatási intézmény igazgatója az ember, lehet még fontoskodó köpönyegforgató (Pukli eposzi jelzője lett a "lázadás arca" bullshit, azt pedig tudjuk, hogy az arc a lélek tükre).

Szóval, hajrá, Pukli!

Ennyi."

37 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr plágium
Mondja mindezt egy drogos :) Hát gratula!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
@Gyuri Géderről: Eleg volna, ha csak a sajat multjat kapirgalna meg kisse...:o)))
pan
Deutsch Tamás, te egy hihetetlenül aljas, mocskos gazember vagy!
Undorodom tőled.
És írom félreérthetetlenül: A szart is kiverem belőled te aljadék,hulladék, ha valaha is karnyújtásnyira kerülsz hozzám, mert az ilyeneknek... az olyanoknak, mint te, EZ jár!

Fogadjunk, hogy amikor ezt írtad be voltál lőve?
Ezer százalék!!!
Logogrif
Ismét csak azt tudom mindenkinek javasolni, hogy ezentúl csak vidáman át kellene nézni ezen a barmon. Embernek sem látszó majmokat az állatkertben kell mutogatni, rosszul sikerült gnóm: se roma se igazi zsidó...
gazdag dezső
Talán ez az ember ,bár túlzás annak nevezni,nem néz szét,hogy mennyire kedveli őt a Magyar nép!!! Ez a rendkívüli gazember aki bizonyítottan kábszeres,és nagy nehezen áttolták az egyetemen / Orbáni segítséggel /,ez osztja az észt? Biztosan nincsen tisztában a képességével,és azzal hogy mennyire utálja őt mindenki!! Bújna el ,hogy ne tudjunk róla,de mindig próbál a lábunk alá keveredni mint az a bizonyos kutyagumi?Hát ő kb olyan ,és annyit is ér! Az ország nagy szégyene egy ilyen ember,és ő a képviselő?
human
Valami nagy baj lehet a fidesznél, hogy ennyire lementek alpáriba. (888, Magyar Idők)
preparátor
Említsük meg, hogy Tomi most tényszerű volt! Leírta azt, ami van. Cusi meg még rátett egy lapáttal. Na, ez a "hitelesség"!
herczeg0210
Hát senki nincs a fIDESZ-ben aki helyre teszi ezt a cigányt???
Pálinkafőző Rézüst
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
panellproli
Na végre már mondott valami okosat is, mármint hogy az arc a lélek tükre. Nem tudom szokott e tükörbe nézni, mert ami az ő pofájáról tükröződik, attól egy gyerek félelmében bepisil.Legalább retusáltatná a képet, hogy a putri nyomát eltüntesse

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

Ha már eddig legörgetett...