A Fidesz EP képviselője, Deutsch Tamás belelendült a karaktergyilkosságba rendesen, ismét egy Facebook poszttal szállt bele a Teleki Blanka Gimnázium igazgatójába, Pukli Istvánba. Korábban arról írt Deutsch, hogy az egész oktatási mozgalomban az iskolaigazgató a szimbolikus vezető, mert MSZP, Zuschlag, a nagyapja ÁVO-s volt, a testvére meg bűnöző. Itt a folytatás:

"A Pukli úgy jó, ahogy van.

Civilnek füllenti magát, pedig pártember – naná, évtizedek óta ez a divat a baloldalon (az persze érdekes kérdés, hogy azért csinálják-e, mert gyárilag hazudnak, vagy tudatalatt maguk is szégyellik a dolgot).

"Megdöbbentő őszinteséggel" ávós nagypapázik, meg börtöntöltelék testvérezik – természetesen senki nem tehet a felmenőiről (az persze annyira eredeti volna, ha végre már nem egy ávós dinasztiából jönne a pillanatnyi szoci hőzöngő).

Alig három éve még teljesen rendben volt az "orbáni oktatási rendszer", amikor megfelelő képesítés nélkül és nulla támogató szavazattal akart iskolaigazgató lenni és tanár, diák, szülő, balett-táncos és kőfaragó tiltakozott és tüntetett ellene – persze attól mert oktatási intézmény igazgatója az ember, lehet még fontoskodó köpönyegforgató (Pukli eposzi jelzője lett a "lázadás arca" bullshit, azt pedig tudjuk, hogy az arc a lélek tükre).

Szóval, hajrá, Pukli!

Ennyi."

37 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr plágium
Mondja mindezt egy drogos :) Hát gratula!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
preparátor
Hát, most megkapta Pukli a magáét! Nem kellett volna hőzöngeni, nem járt volna így! Ideje volt végre kiosztani!
Dr plágium
Mondja mindezt egy drogos :) Hát gratula!
Toby
"Civilnek füllenti magát, pedig pártember – naná, évtizedek óta ez a divat a baloldalon..."

Mi is van a cöf-ös "civilekkel" - te barom ? És a birkamenettel - re barom ?

Elfeleitetted, hogy KISZ-titkár voltál - te barom ?
eszegfu
Kedves Deutsch Tamás! Ha "az arc a lélek tükre", akkor kérlek nézzél Te is tükörbe!
Szeganne
@preparátor: Ön melyik országban él?
nezelodo
Semmi baj Tompika, lepedőt az asztalra, aztán majd elmúlik az éleslátásod!
qrfly
honnét és milyen erkölcsi alapja van ennek az izének ehhez??..az ő Édesaőpja mi is volt a MÉH trösztnél annó???
eszegfu
@Szeganne: Bizonyára "hátországban"!
bencemacska
Ó itt nincs is kettős mérce!
Papcsák - zugló polgármestereként - elintézte, hogy Pukli kerüljön a Teleki Blanka gimnázium élére, a semmivel nem gyanúsítható, de nem fideszes igazgató helyére.
De Pukli nem báb, és nem hálás a fidesznek, tehát most már van elítélendő családi háttere!!!
Nem is furcsa ugye???
Tompika! Légy szíves felelősségre vonni Papcsákot!!! Helyettem is, mert nagyon sok aljasságot elkövetett Zuglóban!!! Például a kommentelők feljelentését, meghurcolását!
bencemacska
@preparátor: Elfelejtette neki a papzsák megmondani, hogy a kinevezésért cserébe a "vezírt" kell szolgálni, és nem az oktatást!? A kinevezésekor még más volt a családja?
Tudod vannak, akiknek elveik vannak, és becsületük.
Szeretném figyelmedbe ajánlani Petőfit (csak az utolsó versszakot idézem, de olvasd el az egészet!)
"Ha férfi vagy, légy férfi,
Erős, bátor, szilárd,
Akkor, hidd, hogy sem ember
Sem sors könnyen nem árt.
Légy tölgyfa, mit a fergeteg
Ki képes dönteni,
De méltóságos derekát
Meg nem görbítheti."
felnőttem kissé
Pukli Úrnak. Tisztelettel.
Ne aggodjon Jómagam is hordtam bélyeget: Hortista rendőr gyerekeként születtem, Sajnálnom kéne ?Szocialista Hazáért érdemérmet sem kaptam ezt sem tudja senki se elvenni sem felemlegetni.
Amikor munkanélkülivé tettek, keveseknek volt annyiféle képesítése .Mit mondanak kit érdekel? Ki mondja ez mindent megmagyaráz.Inognak a székek ??? Én széket sem adtam volna egyiknek másiknak Szakember kell nem politikus . Tanár tanitó óvónő, orvos jogász mérnök közgazdász diplomata,ápolónő.A szakma döntsön nem mások.
Hari
Nem kell csodálkozni, önmagát hozta. Ennyire telik neki, Csak Munhausen báró volt képes magát a saját hajánál fogva kihúzni a mocsárból, és csak a mesében..
Lepényleső
Milyen igaz,hogy a víz felveti a szárt. A baj az,hogy már nem látni tőle a vizet. Viszont most
lehetne lefölözni,tőlük a vizet megtisztítani.
Yoda69
Dojcs, napi adagodat felszippantottad?
Szókrakész
Ennek nem kell dolgozni, hogy állandóan ráér ömlesztett észt osztani?
eugen4402
@zöldszem: 15:11 Uramatyám, miket találsz Te!?! ! "Hunmagyar"...Hun a kijárat? Gyorsan friss levegőt kell beszívnom, mert elszédültem egy ekkora információ-cunami hatására. De legalább már tudom, hogy az égvilágon mindenki zsidó. Akkor meg minek a megkülönböztetés... :-)))
zöldszem
@eugen4402: Kalózkodom!-:)) Úton-útfélen még ide jutottunk, nagyon sok emberrel találkoztunk, és biza csatlakoztak hozzánk zsidók cigányok...
Voltak itt, hunok, besenyők, jászok, kunok, kurucok labancok, törökök, oroszok, szerbek...
Ki tudja kiben milyen vér csörgedezik, ki lehet "ájramagyar". Én ugyan nem kutakodtam, de papírom viszont van róla, igaz örököltem. Felvettem az "öregem" vezeték nevét 35 éve (Magyar)
eugen4402
@zöldszem: Ebből is látszik, hogy a népvándorlás nem XXI. századi találmány. Aztán ahogy beleolvastam azokba a fergeteges teóriákba, rájöttem, hogy egyszer azt olvastam, hogy az emberiség bölcsője a Tigris és Eufrátesz vidékén ringott annakidején, hátha már akkor elkezdték metélni azt a micsodát. Később meg szétszéledtek a szélrózsa minden irányába, így nem is csoda, hogy eddig minden kormányfőnk származása bizonyítást nyert.
Jó Neked, hogy papírokkal tudod igazolni "magyarságodat", én gondban vagyok, mert anyai ágon echte német (bajor), apám viszont pozsonyi magyar ősöktől származott. Erre jönnek a hunok, és rám fogják, hogy zsidó vagyok, de sebaj, majd jól lefitymálom őket...
tothjani
Mit várjunk a Nemzet Bikájától, az élősködő barátunk ennyit tud, és inkább kizavarták Brüsszelbe, mielőtt még Orbánt is apukának szólítja.
tothjani
@eugen4402:
Ez biztos hogy így van hiszen miután az összes szomszédunkat szétloptuk mi is elkezdtünk vándorolni.
Majd másodjára az 1900-as évek elején a nyomorból is kivándorolt majd 1,5 millió emberünk!
És akkor az 56-os menekülteket már meg sem említem.
Desischado
Mi van ez még mindig nem jött le a szerről? Vajon mit használ, mert nagyon ütős lehet! Érdekelne, hogy ezt a tompika nevezetű fekáliát mikor pucolják már el innen?!
Gyuri Géderről
Ha rasszista lennék, de nem vagyok az, akkor azt írnám. Pont ez a barna színű, kábszertartó, köpönyegforgató népnemzeti edény osztja az erkölcsi észjárást. Nézzen már körül a saját bandájában.
karma1
@Gyuri Géderről: Eleg volna, ha csak a sajat multjat kapirgalna meg kisse...:o)))
pan
Deutsch Tamás, te egy hihetetlenül aljas, mocskos gazember vagy!
Undorodom tőled.
És írom félreérthetetlenül: A szart is kiverem belőled te aljadék,hulladék, ha valaha is karnyújtásnyira kerülsz hozzám, mert az ilyeneknek... az olyanoknak, mint te, EZ jár!

Fogadjunk, hogy amikor ezt írtad be voltál lőve?
Ezer százalék!!!
Logogrif
Ismét csak azt tudom mindenkinek javasolni, hogy ezentúl csak vidáman át kellene nézni ezen a barmon. Embernek sem látszó majmokat az állatkertben kell mutogatni, rosszul sikerült gnóm: se roma se igazi zsidó...
gazdag dezső
Talán ez az ember ,bár túlzás annak nevezni,nem néz szét,hogy mennyire kedveli őt a Magyar nép!!! Ez a rendkívüli gazember aki bizonyítottan kábszeres,és nagy nehezen áttolták az egyetemen / Orbáni segítséggel /,ez osztja az észt? Biztosan nincsen tisztában a képességével,és azzal hogy mennyire utálja őt mindenki!! Bújna el ,hogy ne tudjunk róla,de mindig próbál a lábunk alá keveredni mint az a bizonyos kutyagumi?Hát ő kb olyan ,és annyit is ér! Az ország nagy szégyene egy ilyen ember,és ő a képviselő?
human
Valami nagy baj lehet a fidesznél, hogy ennyire lementek alpáriba. (888, Magyar Idők)
preparátor
Említsük meg, hogy Tomi most tényszerű volt! Leírta azt, ami van. Cusi meg még rátett egy lapáttal. Na, ez a "hitelesség"!
herczeg0210
Hát senki nincs a fIDESZ-ben aki helyre teszi ezt a cigányt???
Pálinkafőző Rézüst
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
panellproli
Na végre már mondott valami okosat is, mármint hogy az arc a lélek tükre. Nem tudom szokott e tükörbe nézni, mert ami az ő pofájáról tükröződik, attól egy gyerek félelmében bepisil.Legalább retusáltatná a képet, hogy a putri nyomát eltüntesse

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.