A Jobbik nem hagyja, hogy a kormánypártok 2018 előtt széthordhassák a rájuk bízott közvagyont – jelentette ki Volner János, az ellenzéki párt alelnöke pénteki budapesti sajtótájékoztatóján.

A politikus szerint Magyarországon évente több mint 400 milliárd forint kárt okoz a korrupció, és Orbán Viktor miniszterelnök gondoskodik arról, hogy a közpénzek felhasználásának eltitkolásával újabb lehetőségeket teremtsen a Fidesz gazdasági és politikai holdudvarának.

Orbán Viktor személyes felelősségének nevezte, hogy kormányzása alatt nőtt a korrupció mértéke.

A jobbikos politikus értékelése szerint Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter szavai előrevetítik, hogy a Magyar Nemzeti Bankról szóló törvény módosítása után újabb vállalatoknál növelhetik a közpénzek eltitkolhatóságának lehetőségét.

Volner János szerint a kormányfő az MNB-törvény ügyében elkerülheti a személyes vereséget, ha megbeszéli Áder János köztársasági elnökkel, hogy ne írja alá a jogszabályt. Kérdésre azt is elmondta: ő is levelet ír az államfőnek, amelyben a törvény elutasítása mellett érvel.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Borsodi
Már éppen ideje lenne tenni valamit! Mindenki tudja mi folyik az országban és nem tesz ellene senki. Minek van köztársasági elnökünk?
Desischado
De bájosak! Már elkéstetek! Arról nem beszélve, hogy az is hülye, aki hisz nektek. Semmivel sem vagytok különbek a "nagy tesónál"!
soljanka
Eddig mi a fenét csináltatok jobbikoskák???
Ja, vártatok egy kis koncra. Hát ezt beszoptátok. Pénz lassan elfogy, és nem kaptatok belőle. Így aztán lehet önérzeteskedni :)
Amúgy Volner elmesélhetné az orosz diplomájának sztoriját.
Dr. Felipe
A g..i csak akkor fog megbukni, ha már nem lesz mit lopni. Úgy 2018-20 körül, úgyhogy a jobbiknak már nem marad lopni való.
silber13
@Dr. Felipe: Dehogynem lesz! Szerintem a Jobbik akkor fog igazán nekimenni a fityisznek, smikor tudatosul bennük, hogy elfogyott a lopni való, az elődök élelmesebbek voltak. Na, akkor lesz balhé!!Igen nagy!És a Jobbik meg fogja lovagolni a nép haragját!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.