Az Index arról ír, hogy Kövér László még nem írta alá a nagy port kavart, a Magyar Nemzeti Bank ügyeit titkosító törvényt.

A Parlamenten mindössze 2 nap alatt átvitt törvény aláírására a házelnöknek 5 nap áll rendelkezésére. Az Index érdeklődött is a kérdésben az Országgyűlés sajtóosztályán, ahonnan azt a választ kapták, hogy a rendelkezésére álló időn belül, Kövér László szignózni fogja Bánki Erik által kezdeményezett javaslatot.

A Magyar Nemzet korábban arról írt, hogy ha Áder János elé kerül a törvény, akkor ő nem fogja azt aláírni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Tövig rágom a körmöm az izgalomtól, mert ugye vagy aláírja, vagy aláírja.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
eugen4402
@Horizont: Igazad van. Könnybe lábad a szemem a nosztalgia hullámaitól. Bezzeg a régi szép idők, amikor a fiúk még adtak a látszatra...! Azok az első szemérmes szárnypróbálkozások, "ne mi nyerjük a legtöbbet", meg "bankárkormány", "offshore-lovagok" és "pofátlan jövedelmek" stb...
De szép is volt, amikor még a határt átlépve a Magyar Köztársaság területére térhettünk HAZA... Hova lettek azok a táblák?!?
Horizont
@eugen4402: Biztos eltüzelték, ha meg fémből volt eladták. Ahogy a hazánkat és minket is.
Rájöttem, hogy 2018 is csak azért lebeg a szemük előtt, hogy addigra leszivattyúzzák még az országot, gondolnak öreg napjaikra is.
eugen4402
@Horizont: (Hát) úgy tűnik, már nem csak saját öreg napjaikról gondoskodtak, hanem a dédunokáik ükunokáinak se lesznek anyagi gondjai, ha jól forgatják azt a tőkét, amit a mostani dinasztia-alapítók összeharácsoltak. Csak jó lenne, ha az utódokat befizetnék az MIT-re, vagy a Caltech-re, és nem -jó dzsentrimódra- elkártyáznák a rablott birtokokat...
Horizont
@eugen4402: oké, hogy fontos ez a rohadt pénz, de ez, hogy nem tudják mennyi az elég na az gyomorforgató. Ez a harács...még, még...semmi nem elég. Ezek nem tudják, hogy nem minden a pénz...a gödör mélysége és a belőle kilapátolt föld köbmétere nekik is ugyanannyi lesz mint nekünk.
eugen4402
@Horizont: Látod, ezt nem tanulták meg sem a szülői házban, sem az iskolában, de még a Bibó University-n sem...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

Ingyenes hírlevél