Az Index arról ír, hogy Kövér László még nem írta alá a nagy port kavart, a Magyar Nemzeti Bank ügyeit titkosító törvényt.

A Parlamenten mindössze 2 nap alatt átvitt törvény aláírására a házelnöknek 5 nap áll rendelkezésére. Az Index érdeklődött is a kérdésben az Országgyűlés sajtóosztályán, ahonnan azt a választ kapták, hogy a rendelkezésére álló időn belül, Kövér László szignózni fogja Bánki Erik által kezdeményezett javaslatot.

A Magyar Nemzet korábban arról írt, hogy ha Áder János elé kerül a törvény, akkor ő nem fogja azt aláírni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Tövig rágom a körmöm az izgalomtól, mert ugye vagy aláírja, vagy aláírja.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Mobil123
Alá írja mind. Különben kevesebb pénzt tudnának lopni.
Dr plágium
@justhpeter: Azért gondolom a 3 X csak kitelik tőle :) ha 5 X akkor már doktorija is van.
eugen4402
@Horizont: Írtad: "Kell egy kis cirkusz..." Tudod, attól félek, már arra sincs szükség. A választási irodás jelenet óta már felesleges a parlamenti demokrácia látszatának eljátszása. Orbán és Matolcsy eldöntötte, hogy minden pénz az övék, és "alapítványi pénz"-nek fogják nevezni. Ha köz nincs, akkor közpénz sincs! Utasításba nem adhatták, ezért Bárki Erik törvényt módosít, Bárki László, és Bárki János aláírja, mert bárki bármit mond, a döntés már megszületett.
Horizont
@eugen4402: Sajnos így van, de hidd el adnak még egy kis cirkuszt. ha másért nem is 2018 lebeg Orbán szeme előtt. Lassan visszasírok egy Kaya Ibrahimot :((
eugen4402
@Horizont: Igazad van. Könnybe lábad a szemem a nosztalgia hullámaitól. Bezzeg a régi szép idők, amikor a fiúk még adtak a látszatra...! Azok az első szemérmes szárnypróbálkozások, "ne mi nyerjük a legtöbbet", meg "bankárkormány", "offshore-lovagok" és "pofátlan jövedelmek" stb...
De szép is volt, amikor még a határt átlépve a Magyar Köztársaság területére térhettünk HAZA... Hova lettek azok a táblák?!?
Horizont
@eugen4402: Biztos eltüzelték, ha meg fémből volt eladták. Ahogy a hazánkat és minket is.
Rájöttem, hogy 2018 is csak azért lebeg a szemük előtt, hogy addigra leszivattyúzzák még az országot, gondolnak öreg napjaikra is.
eugen4402
@Horizont: (Hát) úgy tűnik, már nem csak saját öreg napjaikról gondoskodtak, hanem a dédunokáik ükunokáinak se lesznek anyagi gondjai, ha jól forgatják azt a tőkét, amit a mostani dinasztia-alapítók összeharácsoltak. Csak jó lenne, ha az utódokat befizetnék az MIT-re, vagy a Caltech-re, és nem -jó dzsentrimódra- elkártyáznák a rablott birtokokat...
Horizont
@eugen4402: oké, hogy fontos ez a rohadt pénz, de ez, hogy nem tudják mennyi az elég na az gyomorforgató. Ez a harács...még, még...semmi nem elég. Ezek nem tudják, hogy nem minden a pénz...a gödör mélysége és a belőle kilapátolt föld köbmétere nekik is ugyanannyi lesz mint nekünk.
eugen4402
@Horizont: Látod, ezt nem tanulták meg sem a szülői házban, sem az iskolában, de még a Bibó University-n sem...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

Ha már eddig legörgetett...