Az Index arról ír, hogy Kövér László még nem írta alá a nagy port kavart, a Magyar Nemzeti Bank ügyeit titkosító törvényt.

A Parlamenten mindössze 2 nap alatt átvitt törvény aláírására a házelnöknek 5 nap áll rendelkezésére. Az Index érdeklődött is a kérdésben az Országgyűlés sajtóosztályán, ahonnan azt a választ kapták, hogy a rendelkezésére álló időn belül, Kövér László szignózni fogja Bánki Erik által kezdeményezett javaslatot.

A Magyar Nemzet korábban arról írt, hogy ha Áder János elé kerül a törvény, akkor ő nem fogja azt aláírni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Tövig rágom a körmöm az izgalomtól, mert ugye vagy aláírja, vagy aláírja.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
human
Tövig rágom a körmöm az izgalomtól, mert ugye vagy aláírja, vagy aláírja.
justhpeter
Ne szarozzon sokáig, nehogy kiderüljön, hogy írni sem tud.
szép új világ
@preparátor: Szar napod lesz, meg a haveroknak is... De nyugi, aláírja.
Mobil123
Alá írja mind. Különben kevesebb pénzt tudnának lopni.
Dr plágium
@justhpeter: Azért gondolom a 3 X csak kitelik tőle :) ha 5 X akkor már doktorija is van.
eugen4402
@Horizont: Írtad: "Kell egy kis cirkusz..." Tudod, attól félek, már arra sincs szükség. A választási irodás jelenet óta már felesleges a parlamenti demokrácia látszatának eljátszása. Orbán és Matolcsy eldöntötte, hogy minden pénz az övék, és "alapítványi pénz"-nek fogják nevezni. Ha köz nincs, akkor közpénz sincs! Utasításba nem adhatták, ezért Bárki Erik törvényt módosít, Bárki László, és Bárki János aláírja, mert bárki bármit mond, a döntés már megszületett.
eugen4402
@Horizont: Igazad van. Könnybe lábad a szemem a nosztalgia hullámaitól. Bezzeg a régi szép idők, amikor a fiúk még adtak a látszatra...! Azok az első szemérmes szárnypróbálkozások, "ne mi nyerjük a legtöbbet", meg "bankárkormány", "offshore-lovagok" és "pofátlan jövedelmek" stb...
De szép is volt, amikor még a határt átlépve a Magyar Köztársaság területére térhettünk HAZA... Hova lettek azok a táblák?!?
eugen4402
@Horizont: (Hát) úgy tűnik, már nem csak saját öreg napjaikról gondoskodtak, hanem a dédunokáik ükunokáinak se lesznek anyagi gondjai, ha jól forgatják azt a tőkét, amit a mostani dinasztia-alapítók összeharácsoltak. Csak jó lenne, ha az utódokat befizetnék az MIT-re, vagy a Caltech-re, és nem -jó dzsentrimódra- elkártyáznák a rablott birtokokat...
eugen4402
@Horizont: Látod, ezt nem tanulták meg sem a szülői házban, sem az iskolában, de még a Bibó University-n sem...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.