Jegyzőkönyv pályázó meghallgatásáról, ahol megfeddik az elvtársnőt, hogy nem dícsérte eléggé a Magyar Szocialista Munkáspártot és annak vívmányait. A végén a pályázó önkritikát gyakorol, el is szégyelli magát. Nem is lehetne ennél tömörebben összefoglalni annak az eléggé szórakoztató és igen tanulságos jegyzőkönyvnek a tartalmát, aminek a megszerzéséhez speciel nincs szükség semmilyen oknyomozó képességre, mivel a dokumentumot maga az OBH rakta ki a birosag.hu-ra. Itt találta meg a fenti műkritika jogász szerzője, Amanda, és küldte el nekem. A jegyzőkönyv lényegében egy kétszereplős kamaradráma. Az egyik főszereplő maga Handó Tünde OBH-elnök, aki a hivatala egyik tárgyalójában faggatja Illés Krisztinát, aki a Fővárosi Törvényszék Polgári Kollégiumának kollégiumvezetői állására pályázik. (Handó a magyar bírók főnöke, az utolsó szó a kinevezési ügyekben. Illés is nagykutya, bár Handónál kisebb: ő ennek a kollégiumnak, ami az egyik legjelentősebb és legnagyobb forgalmú hazai...

Forrás: 444.hu
Feltöltő: human
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Hát ezen az ember már csak röhögni tud kínjában. És én még azt hittem, hogy a komcsi szellem már csak régi filmekből fog visszaköszönni. De sajnos ez nem időutazás, ez Magyarország ma.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.