A 444 helyszíni riportban járt utána, hogy hol lehet Orbán Viktor titokzatos, Nárcisz nevű kutyája.

Hatvanpusztán élhet Orbán titokzatos kutyája

A jószág február végén lett ismert, amikor a kormányfő közösségi oldalán osztott meg egy képet a kuvaszról. A bejegyzés nagy felhajtást kapott, egyrészt az időzítése miatt, másrészt pedig azért, mert korábban senki sem hallott ilyen kutyáról, sőt interjúkban maga Orbán is elmondta, hogy nem lenne lehetősége arra, hogy kutyát tartson, bármennyire is szeretne.

A 444 munkatársai azonban megbízható forrásból úgy értesültek, hogy az állat létezik, de nem Felcsúton, hanem Hatvanpusztán él, egy hatalmas birtokon. Ez a birtok, ami a cikkben "luxusmajorság" néven is szerepel, Mészáros Lőrinchez tartozik, ő bérli jelenleg. A tulajdonosa azonban egy cég, aminek Orbán Győző a vezetője. 

Nagy a valószínűsége, hogy tényleg sikerült megtalálni a kutya lakóhelyét, ugyanis két egymástól független riport is említi a kutyát. Az egyik a Hungarian Spectrum bejegyzése, ami azt írja a "luxusmajorságról", hogy egy Nárcisz nevű kuvasz őrzi.

A másik esetleges bizonyíték az Átlátszó 2012-es riportja, aminek az egyik képén látható egy jól megtermett kuvasz.

A 444 munkatársainak nem sikerült saját szemükkel meggyőződni az állat tényleges ottlétéről, de szóban, feltehetőleg a portás, megerősítette nekik, hogy 

A kutya jól van, egészséges.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

eugen4402
Még azt kellene kideríteni, hogy az a Nárcisz mit kapott a szolgálataiért cserébe: trafikot, vagy néhány hektáros földbirtokot. Mert talán helyettes államtitkárnak mégse nevezhették ki...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bretagne
És még ő mondta Gyurcsányra, hogy hazudik. Ő hazudik, össze-vissza De mi szüksége volt most erre? Hány szavazatot akart ezzel? Gyógyítsák már meg!
Toby
Elég botornak kell lennie annak, aki elhitte, hogy orbánc - a genyó ! - körül ,mindenki gazdagodik, luxusban tengődik, csak a "csodagyerek" él puritán körülmények között !

Már csak azt kéne tisztázni, hogy az "MNB-s alapítványokból" hogyan szivárog tovább a pénz !

Kórházak ? Jól vannak !
Fradigege
Nem túl nagy pazarlás erre energiát pocsékolni?
bencemacska
@Fradigege: Ahányszor csak lehet rá kell bizonyítani a hazugságot!!!
Mert a sok vakarástól még a rinocérosz bőr is kopik! Hátha egyszer elpirul valamelyik hatalmas hazugsága rábizonyításától.
Most lehetett látni az RTL riportját a Nárciszt kutyáról. Van csipje is! Nem találjátok ki, ki a hivatalos tulajdonos!!!
kukac50
Kit érdekel Orbán kutyája,vagy gombnyomogató kutyái? Az oktatás és az egészségügyi ellátásunk sokkal fontosabb kérdések. Magyarországon nem a gyógyítás a fontos csak a szinten tartás mert akkor sok gyógyszer fogy, az pedig jó üzlet.
Hari
Egy kuvasz erős jellemű kutya. Lehet(ne) tőle tanulni !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

Ingyenes hírlevél