A 444 helyszíni riportban járt utána, hogy hol lehet Orbán Viktor titokzatos, Nárcisz nevű kutyája.

Hatvanpusztán élhet Orbán titokzatos kutyája

A jószág február végén lett ismert, amikor a kormányfő közösségi oldalán osztott meg egy képet a kuvaszról. A bejegyzés nagy felhajtást kapott, egyrészt az időzítése miatt, másrészt pedig azért, mert korábban senki sem hallott ilyen kutyáról, sőt interjúkban maga Orbán is elmondta, hogy nem lenne lehetősége arra, hogy kutyát tartson, bármennyire is szeretne.

A 444 munkatársai azonban megbízható forrásból úgy értesültek, hogy az állat létezik, de nem Felcsúton, hanem Hatvanpusztán él, egy hatalmas birtokon. Ez a birtok, ami a cikkben "luxusmajorság" néven is szerepel, Mészáros Lőrinchez tartozik, ő bérli jelenleg. A tulajdonosa azonban egy cég, aminek Orbán Győző a vezetője. 

Nagy a valószínűsége, hogy tényleg sikerült megtalálni a kutya lakóhelyét, ugyanis két egymástól független riport is említi a kutyát. Az egyik a Hungarian Spectrum bejegyzése, ami azt írja a "luxusmajorságról", hogy egy Nárcisz nevű kuvasz őrzi.

A másik esetleges bizonyíték az Átlátszó 2012-es riportja, aminek az egyik képén látható egy jól megtermett kuvasz.

A 444 munkatársainak nem sikerült saját szemükkel meggyőződni az állat tényleges ottlétéről, de szóban, feltehetőleg a portás, megerősítette nekik, hogy 

A kutya jól van, egészséges.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

eugen4402
Még azt kellene kideríteni, hogy az a Nárcisz mit kapott a szolgálataiért cserébe: trafikot, vagy néhány hektáros földbirtokot. Mert talán helyettes államtitkárnak mégse nevezhették ki...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Slade
Hát ez nagyon érdekfeszítő történet.
papa.49
Hú ez nehéz volt találni egy kuvaszt, amire akár rá lehet fogni hogy a hazugovicsé)))))))
Ha soha nem lett volna kuvaszom még el is hinném, de volt kuvaszom és az nem úgy viselkedett a közelemben mint a képen ezzel a majommal, ez a kutya csak éppen elviselte a hazugovics közelségét!!!
eugen4402
Még azt kellene kideríteni, hogy az a Nárcisz mit kapott a szolgálataiért cserébe: trafikot, vagy néhány hektáros földbirtokot. Mert talán helyettes államtitkárnak mégse nevezhették ki...
Dr. Felipe
Engem meg az érdekel elvtársak, hogy a lopótraktor hol van elvtársak. Mert az majd kell bizonyítéknak elvtársak.
vakkomondor
Most épp itt nyomulunk Árpikával Ibizán. Ne tudjátok meg, mennyire fergeteges - már alig látok!
4cdn.hu/kraken/image/upload/s--16P5DOOo--/6nUrSWGmrTNqCG62a.gif
nezelodo
@Mirabilis: Dehogynem az ő ebe, a hazugság az lehet, hogy a majorság másé...
Jozefina
Ebből a cikkből az is kiderül, hogy orbán apja nevén van a "luxusmajor" és ezt mészáros lőrinz bérli. Azaz így csorgadozik vissza az orbán maffia családhoz az ellopott pénzek. Megtömi mészáros zsebét és más csatornákon visszakerül a családi maffiába. Szerencsétlen kutya max csak áldozat ebben az ügyben. Már csak az hiányzik, hogy mennyiért bérli és valóban ő használja-e és mire az orbán apja tulajdonában levőmajort??!!
RonaGyuri
A cikkben szereplő képet érdemes jól megnézni és összevetni Orbán FB-jén kitett képpel! =))
RonaGyuri
@RonaGyuri: Bocs a másik kép az a 444.hu főoldali kínálójánál van
Jozefina
Lehet, hogy korábban a tisztázatlan körülmények között elhunyt alcsuti juhásznak is köze lehetett a birtokhoz??!!
bretagne
És még ő mondta Gyurcsányra, hogy hazudik. Ő hazudik, össze-vissza De mi szüksége volt most erre? Hány szavazatot akart ezzel? Gyógyítsák már meg!
Toby
Elég botornak kell lennie annak, aki elhitte, hogy orbánc - a genyó ! - körül ,mindenki gazdagodik, luxusban tengődik, csak a "csodagyerek" él puritán körülmények között !

Már csak azt kéne tisztázni, hogy az "MNB-s alapítványokból" hogyan szivárog tovább a pénz !

Kórházak ? Jól vannak !
Fradigege
Nem túl nagy pazarlás erre energiát pocsékolni?
bencemacska
@Fradigege: Ahányszor csak lehet rá kell bizonyítani a hazugságot!!!
Mert a sok vakarástól még a rinocérosz bőr is kopik! Hátha egyszer elpirul valamelyik hatalmas hazugsága rábizonyításától.
Most lehetett látni az RTL riportját a Nárciszt kutyáról. Van csipje is! Nem találjátok ki, ki a hivatalos tulajdonos!!!
kukac50
Kit érdekel Orbán kutyája,vagy gombnyomogató kutyái? Az oktatás és az egészségügyi ellátásunk sokkal fontosabb kérdések. Magyarországon nem a gyógyítás a fontos csak a szinten tartás mert akkor sok gyógyszer fogy, az pedig jó üzlet.
Hari
Egy kuvasz erős jellemű kutya. Lehet(ne) tőle tanulni !
nezelodo
De nagy felfedezés! Nem tűnt fel ennek a portálnak, amikor az ott reptetett drónt elfogta a rendőrség a gazdájával együtt, nehogy megtudja, hány traktort telephelyeztet ott a Lőrike?! Vagy lehet, hogy az egykori József Nádor birtok antik kovácsoltvas kerítését keresték, ami egy éjszaka eltűnt, de a rendőrség mégsem kereste a tettest??! Nahát, hogyhogy nem foglalkoztak vele a bűnügyi rovatokban?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.