Juhász Péter szerint Orbán "végighazudta az elmúlt éveket, hogy hol és milyen körülmények között él" – írta az Együtt politikusa annak kapcsán, hogy a 444.hu rátalált egy titokzatos luxusbirtokra Felcsúttól nem messze, miközben a miniszterelnök kuvasza után nyomoztak.

Bebizonyosodott, hogy nem csak a polgári Magyarország, de a szerény, a népért aggódó miniszterelnök is csak egy szimpla kitaláció, egy gfodori politikai termék. Orbán végighazudta az elmúlt éveket hogy hol és milyen körülmények között él.

Orbán nem a szülőfalujában, Felcsúton tengeti mindennapjait, hanem attól pár kilométerre egy 13 hektáros kiskertben, amin 5 kastélyszerű épület áll. Ő az ország becsületes miniszterelnöke, aki világ életében politikusi fizetéséből kellett, hogy összesprórolja erre a szerény hajlékra a pénzt.

Olvasd el részletesen, és köszönd meg Szily Lászlónak és Botos Tamásnak a nyomozást!

http://444.hu/…/meszaros-lorinc-emberei-gondozzak-orban-vik…

Egy ilyen ingatlan értéke milliárdos, fenntartása portaszolgálattal, cselédekkel, kertészekkel, és a rezsivel együtt havi több millió forint lehet. Ez nem jön ki sem a pártelnöki, sem a miniszterelnöki fizetésből.

De hogy akkor miből van neki? Hát a te pénzedből.

Így nyer értelmet a rezsicsökkentés. Orbán milliókat spórolhatott azon, hogy a dumáját beszopó alattvalói mutogatták a TV-ben az 1300.- forintos spórolást.

Janukovics jut eszembe, akinek kastélyát akkor látta meg népe, amikor elkergette a hatalomból. Mi még nem láttuk Orbán kúriáját belülről, íg nem tudhatjuk, hogy nála is aranyból van-e a wc-kefe, de nem lepődnék meg rajta.

Orbánt is a népe fogja elkergetni, ahogy Janukovicsot is.

99 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Azt hiszem, hogy kar volt azt a szegeny kutyat mestersegesen olelgetnie... Lehet, hogy most mar orban fog arrol gondoskodni, hogy teljesen vak legyen az a szegeny kuvasz...

Tudod, csuti torpe, ha nem lenne az allando szereplesi vagyad az egyik betegseged, talan akkor kussba is maradsz, es nem derul ki sok minden...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
világlátó
@köhögő bolha: Kérünk szépen, szedd össze azt is, mindezt miért teszi a ma uralkodó hatalom!!
Azt gondolom komoly elhatározottság hajtja őket, vagy csak Orbán Viktort valamilyen cél érdekében. Mi lehet ez? Vagy melyek lehetnek ezek ? Minél többen rakjuk össze a lehetséges fikciókat, annál többen láthatják meg az abban rejlő objektivitást, illetve fantazmagóriát.
Gondolkodtassuk meg magunkat itt is, meg azokat is, akik ide tévednek. Gyűjtsük össze a Polgári Magyarország ismérveit, jellemzőit., nézzük meg kivel és hogyan akarnak oda eljutni !
Lehet hogy ez nem közös feladat, hanem csak néhány százezer szándéka? És tessék mondani , mi belgák hová álljunk? Magyarra fordítva velünk miben és mennyiben számol a mai hatalom/ amit mi választottunk meg és a mi engedélyünkkel nőtt a fejünkre/
Komolyan gondolom a kérésünket, ha módodban áll ! Tisztelettel .
Kutyuska
@nemsemmi: Ezt gondolom én is. A Fideszes körökhöz tartozók mindenképpen még jobban meggazdagszanak, nekünk így is, úgy is kilátástalan lesz (már most is az) a helyzetünk.
Ha 2018. után is ők maradnak, az uniós pénzek nélkül nem fogják tudni az oligarcháik és saját zsebeiket tömni csak olyan áron, hogy iszonyatos drasztikus adókat és járulékokat szednek be. El kell venniük a nyugdíjasok pénzéből, a vállalkozásokat meg kell anyagilag nyomorítaniuk, hogy bevételhez jussanak.Az állami intézményrendszer teljesen össze fog omlani, olyan nyomorban fog élni a lakosság 70-80 százaléka, hogy akkor már tényleg nem lesz veszteni valója kb. 8 millió embernek. Na akkor jön majd a népharag. Ez nagyon borzasztó, de ezt ki kellene várni ahhoz, hogy végleg és örökre megbukjanak.
vadnarancs
A Face-s hozzászólásokat olvasgattam. Tényleg ennyi idióta barom van még mindig ebben az országban? Komcsizik a barom, miközben ő és a vezíre a vérkomcsi? Ki érti ezt?
KERKA
@vadnarancs: Igen, ennyi vadbarom van még ebben az országban. És mindegyiknek szemellenző van a fején, mint a fuvaros lovának. És csak a kocsma előtt tud megállni.
Ritka ronda vénasszonyok éltetik az Orbánt a fészen, mint a megváltójukat.Mert csak a narancs sárga csíkot látják a sárga csekken.
Mézike
Valahogy nem lepődtem meg.
@KERKA: És minél kevesebb nyögdíjből tengődik, minél kevesebb rezsit "spórol" meg annál jobban.
KERKA
@Mézike: Nem tudom, hogy hol képezik ki ezt a sok éljenző vénasszonyt, de szerencsére, vagy szerencsétlenségünkre, többnyire Erdélyiek. Már ez is elmond sokmindent.!
Mézike
@KERKA: Az én Mária néném nem volt sosem Erdélyben, de bizonyára emlékszel mit össze vitatkoztam vele, mert Orbán imádata mérhetetlen volt. Meghalt tavaly nyáron. Nagyon hiányzik, mert egyébként nagyon aranyos, jószívű kis öregasszony volt. Valahogy úgy képzelte orbánnak köszönhetjük hogy az oroszok kimentek, illetve vége a szocializmusnak. Egyébként igen nagy jómódban élt még az átkosban...
KERKA
@Mézike: A magamódján minden Mária néni egy kedves, jóbeszédű kis öregasszony, ők sok mindent megéltek, a Rákosi rendszertől az Orbánig. De mindegyikben benne van a félelem egy rosszabb világtól. Nagyon naívak, és könnyű őket megvezetni. Most már nyugodjon békében
Kutyuska
@Dr. Felipe: Még álmában is hazudik. Lehet, hogy az "ilyen nevű ember" írja a sztorit az álmaihoz is?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

Ha már eddig legörgetett...