A Magyar Nemzet rákérdezett az M1-nél, hogy szerintük hírhamisítás volt-e, amikor csütörtök esti híradójukban Pukli Istvánnak csak azt az egyetlen mondatát vágták be az ellene zajló lejárató kampányból, ami a köztévé állítását erősíti meg. Az sem zavarta őket, hogy így a nyilatkozat teljesen más értelmet kapott. Az M1 híradója ugyanis tízperces interjút készített a Teleki Blanka Gimnázium igazgatójával, aki azzal a feltétellel nyilatkozott, ha élő adásban közvetítik szavait, elkerülve ezzel azt, hogy manipulatív módon vágják meg a felvételt.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: human
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Miért mit gondoltatok, hogy majd Lévai István-al fognak rugózni? =))
eszegfu
Az M1 ezt a "hirhamisitást" ugy fogja fel, mintha egy pénzhamisitásról lenne szó...tehát az eredetiről csinálnának egy hamisitást. Jelen esetben sem az egész riport került hamisitásra!! És ezt nekik is tudniuk kell, hiszen nem 6 évesek készitik a hireket -- itt arról van szó, hogy a szövegkörnyezetből kiemelt szavak, esetleg mondatok teljesen az ellenkezőjét is jelenthetik, mint amit mondott az illető.
Nagy Péter
Már megtanultuk, hogy a király TV-je folyamatosan csúsztat, hazudik. Most már éjjel-nappal, mert folyamatos 24 órás adása van. Az se véletlen, hogy szinte a teljes gárdát lecserélték, hiszen sokan voltak akiknek volt gerincük és nem álltak be a sorba.
kkalman
A királyi TV pont úgy tud hazudni, ahogy a főhazug megrendeli.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.