A miniszterelnök szombattól kétnapos hivatalos látogatást tesz az azeri fővárosban. A Facebook oldalára posztolt kép szerint kicsit morcos, de legalább nincs hideg. A kép mellé annyit írt, hogy Baku. +10 fok.

Orbán Viktor időjárás-jelentést adott Bakuból

Szombaton megbeszélést folytat azeri kollégájával, Artur Rasizadéval. Ezt követően a két ország képviselői szándéknyilatkozatot írnak alá közös ICT (infokommunikációs) fejlesztési alap létrehozására, egyetértési megállapodást a tapasztalatcseréről a foglalkoztatással kapcsolatban, továbbá együttműködési szándéknyilatkozatot a két ország a Semmelweis Egyetem és az Azeri Orvosi Egyetem között.

Akárhogy is nézzük, az időjárás-jelentés nincs a programjában.

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toby
A baltás nincs jelen, egy csokor virággal ?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Lepényleső
Ennyit ért a látogatása. Ezt nem mondta volna meg a meteorológia? A miniszterelnöknek ez a dolga,vagy ezt is csak ő tudja?
zöldszem
@Lepényleső: Nem, ő adta utasításba, hogy milyen idő legyen!
Mirabilis
"... írnak alá... egyetértési megállapodást a tapasztalatcseréről a foglalkoztatással kapcsolatban" hát ez mi a [email protected]?
papa.49
@Mirabilis: Az égvilágon semmi, viszont a birkáknak jól hangzik)))))))))
zöldszem
A keleti nyitás, ez a szöveg megy úgy 6 éve. Esetleg tud valaki konkrét példát? Azerbajdzsánon kívül, mert ott valóban történt tranzakció. Baltás gyilkost államkötvényért. Esetleg most lesz valami? Kínából gondolom továbbra is jön az alsógatya,zokni, "abidas" cipő Józsefvárosba. Cserébe mit adunk el Kínának? Dubaj! esetleg, ha hallanánk valamit a közel-keleti kedvező turistautakról.(nem szex utakról) Kazahsztán a minta állam, velük vajon milyen nagyszerű üzletet kötöttek?
csak nem???http://kepkezelo.com/images/anenna6r2ciwaxa6t...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.