Vagyonosodási vizsgálatot kezdeményez a szegedi Fidesz Botka László polgármester ellen. Nógrádi Tibor, a Fidesz helyi elnöke szerint gyanús, hogy a polgármester 2016-os vagyonnyilatkozatába bekerült két drága budapesti lakás, amelyekről Botka László azt állítja, pedagógus szüleitől kapta ajándékba - hangzott el aTV2 Tények című műsorában. A vagyonnyilatkozatban az áll, hogy a polgármesternek van egy V. kerületi csaknem 100 négyzetméteres lakása, és egy XIII. kerületi 48 négyzetméteres lakása. A megszólaltatott ingatlanszakértő szerint a két lakás akár 150 millió forintot is érhet együtt. A Fidesz szerint kérdés, hogy a polgármester pedagógus szülei hogyan tudtak ilyen drága lakásokat ajándékozni a fiuknak.

Forrás: faktor.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr. Felipe
A felcsúti luxusbirtokról kérjél vagyonosodási vizsgálatot, geci. Az miből nőtt ki a földből?
Dr. Felipe
A felcsúti luxusbirtokról kérjél vagyonosodási vizsgálatot, geci. Az miből nőtt ki a földből?
RonaGyuri
egy V. kerületi csaknem 100 négyzetméteres lakás, és egy XIII. kerületi 48 négyzetméteres 150millát ér, lehetne, de nem a volt tanácsi lakásokból?
coni
Ja, Botka kihívás nekik, mert önazonos.
dr. prédikátor
Az arrogáns tonyó , zselés prütyi, nemzeti hörcsög, lézerannyitisér jankó, rühelke, tiborc pesta,viktor szoopkin!!! Soroljam még a vagyonosodási vizsgálatra érett geciket??lösimon,habonyó,Röviden :az egész geci fütyi-sz banda!!!
Borsodi
Minden fideszes politikusnál,polgármestereknél a vagyonosodási vizsgálat lehetne.De csak akkor ha nem lesznek hatalmon, mert most mindegyiknek a milliomos felesége, vagy a szülők vették a félretett millióikból amit a szar kádárrendszerben kerestek.Nekik nem kell bebizonyítani honnan van a pénz.Vehetnek földet cserélnek házat milliókért ez normális.
Desischado
Maguk ellen mikor kérnek vizsgálatot? Botka nagyon a begyükben lehet, mert érti a dolgát, és nem korrumpálódik, mint egyesek! Micsoda egy pofátlan banda!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.