A miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója titkosszolgálati információkra hivatkozva azt mondta, hogy "bizonyos körzetekben anarchista csoportok" jelennek meg a migránsok között, és többek között a kerítés átvágására alkalmas eszközökkel támogatják őket.

Bakondi György az M1 aktuális csatorna szombat esti műsorában arról is beszélt, hogy egy kerítés áttörésénél – például a görög-macedón határon – mindig nagyobb tömeg van a helyszínen, a konkrét támadásban azonban kevesebben, mintegy 2-300-an vesznek részt. A többiek figyelemmel kísérik a történteket, abban reménykedve, hogy sikerül az áttörés, és ők is túljuthatnak a kerítésen – fűzte hozzá.

A belbiztonsági főtanácsadó hangsúlyozta, hogy jövő szerdán nem dönt a kormány a magyar-román határ lezárásáról, csupán a védelem megerősítésről, elsősorban a magyar-szerb határszakaszon. A romániai határt akkor zárják majd le, ha a nemzetbiztonsági információk alapján szükségét látják. Hozzátette: ettől függetlenül már előkészítették a terepet, hogy ha úgy adódik, azonnal el lehessen kezdeni az építkezést.

Bakondi György azt is mondta: nincs akadálya annak, hogy további katonákat és rendőröket vezényeljenek a határokra.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
Ennek is látomása van, mint Pataki Ufo Attilának.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
simmering73
Ennek is látomása van, mint Pataki Ufo Attilának.
karma1
Ja , hulye fiam, igen ez ugy mukodik, hogy egy csomo ember - talan meg ezren is - alldigalnak a kerites tulso oldalan, aztan 2-300 FERFI nekiesik a keritesnek, szetvagja, hogy a hatterbe vonult asszonyok es gyerekek is at tudjanak jonni... Mert szerintem errol szol a tortenet, te nagyon hulye... Akiket "anarchistaknak" irsz le, azok csupan a csaladtagok...
wagabund
Az éjszakai hírek szerint már több, mint tizenötezer ember várakozik egyre elkeseredettebben, betegen a macedón határon..már nem győzik az orvosok az ellátást.

és törökország továbbra is folyamatosan tolja át a vándorokat a görög szigetekre, onnan pedig már nem mennek vissza..
Annyira elszántak, hogy előbb-utóbb áttörnek..a lázító vezéregyéniségek erről gondoskodnak.

Sajnos, a hírszerzés pontos. Ezt tudja a mutti is, nem csak bakondi...
Toby
Helyes, kerítéssel az influenza ellen ! Kb. ennyit ér !
justhpeter
Azért most már felelősségre is kellene vonni valakit. Vakondi megint nem kapta meg a megfelelő gyógyszerét.
nezelodo
Na még a végén bajba kerülnek migráncs pártolásért a szerszámboltok, mert nem kérnek személyi igazolvány attól, és nem jegyzik fel a hangulatjelentésbe, akik csípőfogót vásárolnak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.