Konferenciára hívják össze jövő szombatra azoknak a településeknek a vezetőit, amelyek kiálltak a kormány bevándorlásellenes politikája mellett – közölte Kocsis Máté, Józsefváros kormánypárti polgármestere vasárnap Budapesten, sajtótájékoztatón, amelyen részt vett a szintén Fidesz-KDNP-s Papp László debreceni és Ferenczi Ferenc tiszaszigeti polgármester is.

Kocsis bevándorlásellenes konferenciára hívja az önkormányzatokat

Kocsis Máté azt mondta: eddig 871 település képviselő-testülete kötelezte el magát nyilatkozat elfogadásával a kormány bevándorlásellenes politikája mellett, de további önkormányzatok is csatlakozhatnak ehhez az együttműködéshez.

A jövő szombati konferencián az illegális bevándorlás okozta problémák mellett arról is beszélnek majd, hogy mivel tudják segíteni a kormány munkáját az illegális bevándorlással kapcsolatban és a kötelező bevándorlási kvótáról kezdeményezett népszavazást – közölte a fideszes politikus.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr. Felipe
Csak hát elvtársak. Most már a migráncsozás és a gulyásleves sem segít önökön elvtársak.
Ezzel nem lehet már elfedni az ezen a héten történt újabb aljasságokat elvtársak, a titkosított lopásokat, meg a 13 hektáron elterülő mutyibirtokot elvtársak.
A szar már messziről látszik elvtársak, amit összehordtak. Valami mást kell kitalálni elvtársak.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Toby
Akinek megvan mind a két általánosa, homályosiccson má föl: - Menekült-ellenes összeröffenés, miközben Szentgotthárd határában épül a ,menekült tábor, Körmenden meg most alakítják át a volt határőr laktanyát azzá ?
Most akkor ki, kivel van ?
Hofipisti
A mintegy 3200 önkormányzatból 871 település! nagyságrendileg az az arány, amivel vezető pártjaink abszolut többséget szereztek. Szégyen miránk, az ország lakóira, hogy pártunk és kormányunk ilyen"óriási" választási győzelemmel vissza tud cipelni minket a múlt század közepére, az ország javait pedig mindeközben szép csendben - jogszabályi segédlettel - haza.
Butautáló
Nyomatják a hisztit, minden szinten! És egyre erősebben! Hát ez van elvtársak! Emelkedik az ingerküszöb a hangerőtökkel együtt! A végén majd nem bírjátok hangerővel! Na akkor kezdhettek vazelinezni elvtársak!
Desischado
@Toby: Drága tesókám, megmondom neked. A parazita banda elsősorban saját magával van! Összevissza hazudozik, sumákol, pávatáncol, és mindezt csak azért, hogy a hatalmát megtartsa! Van még kérdésed?

Hugyosmáté, már megint idetoltad a pofádat? Netalántán, pitizni akarsz a vezírnek, hogy milyen hűségesen nyalod a hátsóját? Nehogy elfelejtkezzen rólad, mi? Hányinger egy féreg vagy, tudod?
Hari
Ez teljesen logikus egy volt MIÉP-estől. Az a kérdés számomra, hogy az a 871 hol tartja a józan eszét? Vagy már nincs mit ?
kukac50
Már nem bíznak a saját döntésükben ezért az önkormányzati támogatásra szorulnak.
fel kellene hagyni a bevándorlók elleni kampányokkal,hiszen Orbán aláírta a kvótát 2015-ben 508 letelepedést engedélyeztek akkor, az a 1294 személy már nem okoz gondot, amire népszavazást akarnak sok pénzért.
Értelmetlen, ez csak a valós problémákról való terelés!.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.