Megjelent a Magyar Állami Operaház műsorfüzete, és benne az idei ünnepi prorgam. Az 1956-os forradalom hatvanadik évfordulója alkalmából idén emlékévet hirdetett a kormány, amiért Schmidt Mária kormánybiztosként felel, fővédnöke pedig Kövér László, az Országgyűlés elnöke. Az Operaház sem marad ki a megemlékezésből, de Ókovács Szilveszter igazgató nem bízta véletlenre a dolgot, és nem valamely klasszikus magyar vagy nemzetközi zeneszerző művét mutatja be október 23-án, hanem egy saját koncepciójából készült kamaradrámát, Kádár utolsó beszéde című "történelmi áttűnését", melynek zenéjét Kovács Ákos popikon jegyzi.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Északi
Ki másét is? Garantált a telt ház...rohanok is jegyet venni :D
nyanya001
Te anyaúristen !
A kosztévé ezt tutira közvetíteni fogja !
Sőt, ismétli is majd vagy ötvenszer !
vadnarancs
Ki a tököm az a Kovács Ákos? Jah az a félrenyalt hajú kis b.zi, akinek barna a nyelve a csuti hátsójától? Akkor hajrá T-mobile!
Kutyuska
Csalódott vagyok. Reméltem, hogy Kövér által írt, Parancsra szülik a lányaink az unokákat című művet zenésíti meg és adja elő Ákos.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.