Gy. Németh Erzsébet a Demokratikus Koalíció fővárosi képviselője vasárnapi közleményében arra hívta fel a figyelmet, hogy a fővárosi kéményseprő cég kissé bőkezűen szórja a közpénzt.

A FŐKÉTÜSZ közpénzből vásárolt többek között egy háti permetezőt 230 ezer forintért, egy Flabélos alakformáló gépet 300 ezer forintért, illetve több forgószéket darabonként szintén 300 ezer forintért. Úgy tűnik, hogy Tarlós fővárosában is a Fidesz elve érvényesül: az adófizető sokak csak fizessenek, a hatalom pedig arra költ, amire kedve szottyan.

Az érintett cég közleményében ezt írja: 

A Főkétüsz Fővárosi Kéményseprőipari Kft. munkavállalói kezdeményezésre, a munkavállalók egészségének megőrzése érdekében mozgásterápiás, orvostechnikai eszközt vásárolt. A gép minden munkavállaló számára reggel 6 és este 8 óra között elérhető a cég közösségi helyiségében. A társaság célja csökkenteni a napi 10-12 órás ülőmunkából fakadó és az elmúlt években nagy számban jelentkező gerinc- és izomproblémákból származó táppénzes napok számát

A FŐKÉTÜSZ szerint már nagyon időszerű volt a bútorcsere is, mert mint írják: „A társaságnak tíz év után először 2015-ben volt átfogó bútorbeszerzése. A 10 millió forintos beszerzés keretében minden használhatatlan bútor lecserélésre került." 

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
Idény hányadszor fordul elő, hogy hülyének néznek bennünket ?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Desischado
Érdekelne, hogy a kéményseprők fogják a szerzeményeket használni, vagy a kávézgató irodisták? Tényleg hülyének néznek minket, a jó kaporszakállú moszkvai nénikéjüket!
Yoda69
@justhpeter: Nem hanydszor, hanem folyamatosan
Szókrakész
@Desischado: A munkát végző kéményseprő örül ha este hazajut valahogy és pihenhet.
Ezeket a felszereléseket biztos nem cibálja fel magával a tetőkre, és nem azon gimnasztikázik, miközben jojózik a drótos golyóval a csőben.
Az irodaisok még a golyót se bírnák el.
Desischado
@Szókrakész: Pontosan így van, én is erre céloztam!
agnes200
A háti permetezőt elfelejtették megmagyarázni. Azt nyilván nem akarták leírni, hogy sok a gaz a főnök szőlőjében. Pedig nekem valahogy csak ilyesmik jutnak az eszembe a kéményseprő vállalat permetezőjéről.
huKKK
3 a magyar igazság, meg 1 a ráadás:

Szoláriumbérletet minden kéményseprőnek!
Szoláriumbérletet minden kéményseprőnek!
Szoláriumbérletet minden kéményseprőnek!

Szoláriumbérletet minden kéményseprőnek!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.