Az Együtt alelnöke szerint joggal feltételezhető, hogy „sokkal, de sokkal nagyobb” Orbán Viktor vagyona annál, mint amit bevall. Juhász Péter vagyonnyilatkozati eljárást kezdeményez a miniszterelnökkel szemben, és úgy véli: Orbán Viktor feleségének vagyonát is meg kell ismerni, hogy összeálljon a kép.

Juhász Péter a kezdeményezésében hivatkozik arra, hogy Orbán Viktor az alcsútdobozi Hatvanpusztán egy olyan 13 hektáros területen él, amin öt kastély jellegű épület áll. Pénteken kiderült, hogy ott él a miniszterelnök kutyája is. Az Együtt alelnöke ehhez megjegyezte: „Nekem volt kutyám. Tudom, hogy ahol a kutya él, ott él a gazdája is.”

A vagyonnyilatkozati eljárás célja, hogy megtudjuk, Lévai Anikónak és Orbánnak milyen kötődése van ehhez a birtokhoz – írja a Facebookon az ellenzéki politikus, és ugyanitt közzétette az Országgyűlés mentelmi bizottsága elnökéhez küldött levelét, amelyben a vagyonnyilatkozati eljárást kezdeményezte.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bakegya
Magyarországot ez a házaspár teljes mértékben minden relációban fidess kdnp zsebre tette!-köszönjük fidess birkák-vérbeli maffiakurmányotok korrupciói titeket is fel emészt bel és külügyesen is.
IGAZA VAN JUHÁSZNAK-TANUSÍTANI FOGJUK ÁLLÍTÁSAIT.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.