Bakács Tibor a Tilos Rádió hallgatóival osztotta meg véleményét a miniszterelnök származásáról, a rádió felfüggesztette a műsorát.

„A Tilos Rádió kuratóriuma a Honthy és Hanna című műsort és munkatársainak műsorkészítői jogosultságát a Tilos alapértékeivel ellentétes megnyilvánulások miatt további döntésig felfüggeszti. Az ügyben végleges határozat az érintettek és a rádió tagságának meghallgatása után születik”

– írta a rádiócsatorna a Facebook-oldalán.

Az ügy hátterében az áll, hogy Bakács Tibor előbb cigánynak nevezte Orbán Viktort, majd a műsort korábban otthagyó Gerlóczy Ferenc zsidósága is szóba került.

36 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lópicigáspár
@justhpeter: Szerintem, hogy valaki cigány, még nem bűn, inkább állapot. És hogy ezt az állapotot hogy alakítja az érintett, elsősorban attól függ, hogy nevelik otthon és milyen lehetőségei vannak a családnak. Felénk, igen sok cigány nemzetiségű él megosztva a lakhelyünket szerbekkel, románokkal, tótokkal és persze magyarokkal. A lehetőségekhez képest zömében rendes emberek és bizony egyik másikukra hamarabb számíthatunk, mint a tisztafajú árja fajtársainkra. Szóval van cigány, akit többre értékelek, mint mást. És nem fehér holló szindróma, mielőtt ez lenne a válasz.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Toby
Látod Bakács, ha leromáztad volna, vagy lenemzetiségizted volna, semmi gond nem lenne !
mariaberta
@kerekkocka: Ne ragattasd el magad, ennél sokkal nagyobb bűnökért sem akasztanak fel senkit, sok ember botlik egy nagyot, de akasztani mégsem kell.
kerekkocka
@mariaberta: Ha majd csak ilyenek vesznek körül, változik a véleményed
Szeparepa2
Nem azért rúgták ki, mert lecigányozta, hanem azért mert CSAK cigányozta, nem mondott még mást is mellé.. mert ez így nagyon karcsú... Nagyon kevés csak ezt a hazaáruló patkányférget csak cigányozni... inkább azt kellett volna mondja, hogy hazaáruló nemzetellenes bűnöző elmebeteg parazita tömeggyilkos nemzetrontó országpusztító tolvaj rabló zsidócigány anyabaszó buzeráns geci... na kb ez talán már megfelelő hogy megfogalmazzuk mi is ez a féreg, ami bitorolja a hatalmat és pusztítja az országot...
qrfly
most akkor MIÉRT rugták ki?? AZÉRT mert "elmondta", hogy cigány..vagy azért mert nem is cigány az ov...??

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

Ingyenes hírlevél