Lezárnak a fővárosi Deák téren egy sávot csütörtökön a taxisok, mert elégedetlenek a minisztérium és a hatóságok eddigi munkájával, az Uber sofőrjeinek többsége pedig szerintük változatlanul engedély nélkül dolgozik – írja a HVG.hu.

Horacsek Róbert, a demonstráció szervezője azt mondta: úgy látják, hogy januári akciójuk után meghozott rendeletek, rendeletmódosítások valahol mintha elakadtak volna a végrehajtás és megvalósítás során.

Figyelemfelkeltő sztrájkot szervezünk. Most már bejelentett módon, engedélyezetten fogjuk végrehajtani, felhívnám a figyelmet, hogy a lakosság minél kisebb akadályozásával próbáljuk, tehát a sávszűkítés is úgy lesz megoldva a Bajcsy–Andrássy-kereszteződésben, hogy minél kevesebb fennakadást okozzunk a forgalomban.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Egy múltheti élményem:
A Déli pu-tól a Fiáth János utcáig vettük igénybe - igaz sok csomaggal - a sárga taxit a derék sofőr 2600-at kért, visszakérdezésre fenyegető hangon közölte, hogy az annyi!
Gondolom ő is ott tűntet! =))
verum
Ezek a taxisok gyengeelméjűek.
Egyszerűen nem értik, hogy hogy működik az Uber és hadoválnak minden marhaságot, uszítják egymást.
Ilyen alacsony IQ-val hogy lehet valaki taxis? Pláne annyi agresszivitással, mint amennyi ezekben van.
Teljes mértékben meggyőződésem, hogy a kormány szekértolói.
Slade
Senkiházi, tolvajbanda. Becsapnak mindenkit és csodálkoznak, hogy nem akar beülni hozzájuk senki. Én a magam részéről inkább gyalog megyek.
tothjani
Állítólag a Drogterjesztők pedig a Taxisok ellen fognak tüntetni amiért elveszik a munkájukat.
Persze ez nem biztos hogy így van, csak itt a városban lehet ilyen pletykákat hallani hogy a helyi taxisok bármit be tudnak szerezni!
kerekkocka
A tüntetőknek bevonni az engedélyét, és jónapot!!! Aljas tróger banda.
Pestilence
Nő létemre van néhány kellemetlen taxis-élményem, amikor át/meg akartak verni, mert merészeltem szólni, hogy pörög a taxaméter. Ki mint veti ágyát... Ezért sok szimpátiára ne számitsanak.

Persze, vannak jó taxisok is, én egy céget haszálok, kódszámmal. Azóta nincs gondom. Azért utcára nem mennék értük.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.