Juhász Péter feljelentést tett hűtlen kezelés, költségvetési csalás, vesztegetés és színlelt szerződés miatt – írja a politikus a Facebookon.

Ezen bűncselekmények gyanúja vetődik fel, amikor Mészáros Lőrinc megveszi Orbán apjának bányáját úgy, hogy 20 évig még a miniszterelnök apja használhatja a bányászati jogokat. Tehát Mészáros egy tökéletesen értéktelen területért fizet pénzt a miniszterelnök apjának.

Feljelentést tettem, és kértem, hogy vegyék zár alá a bányát.

Az Együtt politikusa a továbbiakban leírja, hogy

Mi lehet az oka, hogy egy gázszerelő megvesz valami tökéletesen értéktelen dolgot a miniszterelnök apjától? Mindezt úgy, hogy 20 év múlva, amikor lejár Orbán bányakitermelési joga a szerződés szerint, majd még a vevőnek kell helyreállítania a területet. Tehát azért vett meg valamit, hogy 20 év múlva újra rákölthessen egy rahedli pénzt, miközben egy fillér bevételhez sem jut ez alatt az idő alatt.

Az ő cége szempontjából ez hűtlen kezelés, hiszen nyilvánvalóan nem lehet egy cég üzeti érdeke.

Mivel az így kijátszott pénz után ő nem fog már fizetni se adót, se járulékot, ezért a költségvetési csalás gyanúja is felmerül.

Mivel mindezt nem egy átlagos állampolgárral teszi, hanem a miniszterelnök apjával, ezért felmerül, hogy valamit remél cserébe. Pláne, hogy maga Mészáros nyilatkozta, hogy a meggazdagodását a jóistennek és Orbán Viktornak köszönheti. Mi ez, ha nem a vesztegetés maga?

És ha ezek bebizonyosodnak, akkor maga a szerződés egy szimpla színlelt szerződés, ami semmis.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Kutyuska
@lópicigáspár: Nem kerülhet nyomozati szakba, akkor elindulna a lavina, fel kellene göngyölíteni az összes többi szemét ügyét az Orbán-Mészáros párosnak.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Kutyuska
@lópicigáspár: Irigylésre méltó az optimizmusod. Szerintem előbb üti el Juhászt egy osztrák nyugdíjas valamelyik zebrán, mint bármelyik általa tett feljelentés ügyében nyomozást kezdenek.
lópicigáspár
@Kutyuska: Vagy esetleg átesik egy vak komondoron és kitöri a nyakát! :)))
Toby
Ugyan már, nem csak a bányaügyeket nókéne viszgélni, hanem azt is, hogy orbánc apja - egyedüliként - tőzegkitermelési engedélyt kapott természetvédelmi területre, a Zala megyei Hahót község határában !
"Még egyszer mondom" :. egyedüliként !

Már akkor sem találtak tolmácsot !
Desischado
Remélem, egyszer kivizsgálják ezeket a vagyonosodásokat, minél hamarabb! Azt gondolom, akkor lesz még csak látnivaló, akkora csontvázak fognak a szekrényből kihullani!
Kiváncsian várom a feljelentés eredményét!
kukac50
A bánya a Magyar Népé miért bitorolja Orbán Papa?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.