Mondjuk egy bunkernek. Nohát-nohát! Akkor vajon mi épülhet a Budai Vár oldalában? Na, csak bátran! Mindenki engedje szabadjára a fantáziáját! Rögtön felmerül egy újabb kérdés is: vajon miért épít bunkert magának az Orbán-rezsim? ... http://4cdn.hu/kraken/image/upload/s--dgov-5Kw--/6pn33CH698yuD28ds.jpeg

Forrás: 444.hu
Feltöltő: n e a n t h r o p u s
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

38 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Búvóhely a patkányoknak egy esetleges háború esetén.
Gondolom gyorsított tempóban fog megépülni !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
namihami
Én személy szerint meg is szavaznám és részben már most is (kénytelen) és később is hajlandó leszek finanszírozni ezt a beruházást. Mindössze egyetlen kikötésem van: Minden bejárat KÍVÜLRŐL legyen zárható és az összes Fidesz-vezetőnek egyidőben legyen BENN továbbképzése .
Ja, és a kulcs a mi zsebünkben legyen.
Ennyi.
n e a n t h r o p u s
@nyanya001: Mamika, minden husángra szükség lehet!
n e a n t h r o p u s
@Aki Én: "Az ország értelmisége, jó gazdasági szakemberei, illetve úgy általában a jó társadalmi szakemberek MIND orbán mellett voltak..."
.
Ezt hívják úgy, az "írástudók árulása" - ezért számukra nem opció, hanem erkölcsi kötelesség az asszisztálásukkal létrejött kórállapot helyrebillentése!
n e a n t h r o p u s
@namihami: Úgy vélem, az ilyen élcelődések már pusztán kényszeredett, erőltetett, önámítóan derűsnek tupírozott kifordulások a feladatok elől. Ezzel csak rosszabb lesz!
namihami
@n e a n t h r o p u s: Sajnos az a néhány száz, esetleg néhány ezer, aki egyáltalán hajlandó lenne ezek ellen fellépni, az nem ellenfél.
Nem véletlenül kellett egy ilyen, az ország méretéhez többszörösen túlméretezett TEK-et is létrehozni. És akkor még a PINTYÉRJardról nem is beszéltem.
Tartok tőle, hogy ez a brigád oly mélyen bebetonozta magát, hogy a kibillentésükhöz olyan méretű lázadás kellene, amire itt nem fog sor kerülni.
Az '56-os balhét is a börtönökből kiszabadított foglyok tömege fejezte be,. És a mai köztörvényesek inkább jobbos, mint balos lázadók lennének. Azokból pedig kinn is több van, mint kéne.
n e a n t h r o p u s
@namihami: De ez akkor sem maradhat így, akkor pedig valaminek történnie kell! Tennünk kell valami! Az "online-bölcselkedésünkkel" csak a diktatúrát erősítjük.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.