Beismerte tettét az a kakucsi fiatalember, akit a múlt hétvégén a fővárosban eltűnt, majd csütörtökön holtan talált 20 éves lány, M. Vivien meggyilkolásával összefüggésben fogtak el.

Beluzsárné Belicza Andrea, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság (PMRFK) szóvivője korábban annyit közölt, hogy a nyomozók csütörtök hajnalban Dabas külterületén, egy erdős részen találták meg a szombatra virradóra eltűnt fiatal nő holttestét, a halálát az elsődleges adatok szerint idegenkezűség okozta.

Beismerte a gyilkosságot Vivien ismerőse

A bűncselekménnyel összefüggésben egy 20 éves kakucsi férfit fogtak el, majd hallgattak ki – tette hozzá. A nyomozás érdekeire hivatkozva a szóvivő akkor további részleteket napközben nem árult el, később azonban arról tájékoztatott, hogy a 20 éves K. Bálint beismerte a gyilkosságot.

A rendőrség szerint a férfi Dabas külterületén végzett nőismerősével, majd a holttestet a közeli erdőben rejtette el. A nyomozóhatóság kezdeményezte az őrizetben lévő fiatalember előzetes letartóztatásának elrendelésére gyilkosság megalapozott gyanúja miatt.

Beismerte a gyilkosságot Vivien ismerőseK. Bálint és M. Vivien gyerekkori barátok, korábban kapcsolatban is voltak, de szakítottak

Sajtóértesülések szerint a szintén kakucsi fiatal nő barátaival születésnapot ünnepelt a fővárosi Népliget egyik szórakozóhelyén. Szombat hajnali négy óra harminc perckor rögzítette a hely ipari kamerája, amint telefonálás közben kiment az épületből. Ezt követően "mintha elnyelte volna a föld".

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Borsodi
Ezért kellene a halálbüntetést vissza állítani.Nem lecsukni etetni, vigyázni egy ilyen féregre.Ez ha gyilkos, dögöljön meg,esélyt se adni neki az életre.
Fradigege
Ezt nagyon megszívja. Elindult a nagy betűs életben a hülye gyerek. Irány a segglyuk maszírozó. Ott igazi nőt faragnak belőle, ahová kerül.
Itt van a mi kis kópénk:
www.facebook.com/kelemen.balint.12
wagabund
a hírek szerint az apja katona...a képen épp lőni tanítja? vagy ölni? ..most majd a család nkiugrik a lány családjának mindenféle rágalommal..

így megy ez..
az apja meddig katona? egy gyilkost nevelt, talán nem kéne..
Nil
Ez a fiú tudhat valamit ha háromkor tehenet fejt a tanyán és négykor már eltüntette Vivient Budapesten

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.