A legsötétebb Fidesz-rajongókat leszámítva elég sokan sejtettük ebben az országban, hogy Orbán Viktor nagyobb vagyonokat rejteget, mint amit nyilvánosan bevall. Hogy nincs az az Isten, hogy a miniszterelnök legális jövedelméből kijönnének a bányák, szőlők, földek, meg a félévente 12 millióért Svájcban tanuló Ráhel. A tavaly elhunyt Ferenczi Krisztina élete végéig kutatta az Orbán-família törvénytelen gazdagodásának polipszerű nyúlványait. Amit az évek során feltárt, az fájdalmasan kevés ember ingerküszöbét lépte át eddig. Ám most egy banánhéjon eltaknyolni látszik az Orbán körül felépített hazugság. A szerény életű, „közülünk való” miniszterelnök velejéig hamis álarca. Mészáros Lőrinc a Ferenczi Krisztinának adott videointerjújában azt bírta mondani, hogy mezőgazdasági gépek tárolása céljából (!) bérli a főúri birtokot a műemlék épületekkel, évente egy vagyonért.

Feltöltő: Horizont
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

micfild
@Horizont: Szerintem nem fog belebukni. Túl kevés embert érdekel az ilyen hir. Az ellenzéknek nincs annyi esze hogy harsogjon róla ott ahol még tudna harsogni
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
magyarbakancs
"Az eltitkolt kastélyokba fog belebukni Orbán?"
Amíg a bíróságok, ügyészségek az ö kezéből esznek addig itt nem lesz semmi eltaknyolás.
Romániában nagyobb a demokrácia, mint nálunk.
Orbán urat csak erőszak állttal lehet eltávolítani a hatalomból úgy a kiszolgálóikat is.
bundi
nagyobb birka a magyar annál, hogy ebbe belebukjon orbán...
adrenalink
@Hellcat: Ha az ellenzéki kormány idején sem tudták lebuktatni, akkor most már tényleg esély sincs rá!
index.hu/belfold/ovplusz08030/
Dr. Felipe
Hát ezért nem lehet drónt reptetni a csuti ganédomb felett. Van titkolnivalója a g..inek.
dr. prédikátor
Az ellenzéknek az elérhető napilapokban minden nap szellőztetni kellene, leirva mindent a viktor szopkinról!!!Nem volna szabad kihagyni az ilyen lehetőséget!!!b Na de kérdem?? hol van itt ütőképes naprakész ellenzék???Mindegyik csak dagonyázik a saját kis pocsolyájában!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.