Nem engedett fel egy nőt a trolibuszra a sofőr, mert nem babakocsiban vagy a karján vitte a gyermekét, hanem egy hátára akasztható babahordozóban – írja a Szegedma.hu.

Azt mondta a trolivezető, hogy megnyomorítja a gyermekét azzal, hogy a hátán hordozza egy egyébként szabványos babahordozóban. Arra kérte Katalint, hogy vegye ki a gyermeket a csatos hordozóból, mert veszélyezteti a gyerek életét, ha így utazik.

Nem engedett fel egy nőt a trolibuszra a sofőr, mert babahordozóban vitte gyermekét

Fotó: Gémes Sándor

A Szegedi Közlekedési Kft. ügyfélszolgálatán panaszt is tett, ahol azt mondták neki, hogy nem tiltja semmi, hogy babahordozót használjon. Ezt mondta a lapnak a Szegedi Közlekedési Kft. ügyvezetője is. Majó-Petri Zoltán szerint a babahordozót használó kismamák saját felelősségükre viselhetik bármelyik típust, az elöl vagy háti hordót egyaránt, nincs semmilyen szabály, ami tiltaná, hogy trolibuszra vagy villamosra szálljanak. Hozzátette, hogy a kollégái elkezdték az ügy kivizsgálását.

A járművezető előzetesen annyit nyilatkozott, hogy arra kérte a kismamát, hogy üljön le, és vegye az ölébe a gyermekét, mert balesetveszélyesnek tartotta, hogy a babahordozóban utazzon a gyerek

– mondta Majó-Petri Zoltán. Hozzátette, természetesen az utaspanaszok kivizsgálása kapcsán arra is van lehetőség, hogy az utast és a járművezetőt külön-külön, vagy akár együtt is meghallgassák.

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szaboria1
Ezek a bab hordozók nem igazán tesznek jót a gyerekeknek. Már láttam olyat amikor a gyerek össze görnyedve el aludt az anyuka meg észre sem vette. Mert épp a piperebolt cucc között keresgélt és állandóan le föl hajolgatott.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
wagabund
nincs új a nap alatt...a saját unokám is úgy akart beülni a kocsimba, hogy a hátán volt a gyerek ebben a vázas tartóban.

új világ van, szoknunk kell.
fekete
Igaza van a jarmuvezetonek. Ez a lokott burzsuj szisztema,ahol hatul,elol lotyog szegeny gyerek,
ahelyett,hogy a kezukbe fognak,vagy kocsiba tennek.89-utan hamar megtanultak a burzsuj
hulyiteseket,nem hogy fejlodnenek,hanem helyete butulnak.
ila51
Most ez nem idetartozik , pár éve meg a póráz váltott ki megdöbbenést , emlékszel ?@wagabund:
wagabund
@ila51: ja, én is híve voltam, de senki nem merte használni...a szomszéd ügyvéd viszont a macskáját viszi le sétálni egy szép piros pórázon...a gyerekei meg szaladgálnak ki az útra..

még a háti- gyerektartónál maradva...a legjobb amikor elöl száll föl az anyuka, és nem megy hátra, mert mindjárt leszáll(csak négy megálló) addig forgolódik, mert valamiért mindenáron ki akar bámulni...képzelheted, mint elefánt a porcelánvboltan...tarol mindenkit...
Mirabilis
Amúgy a hátizsákot is levetethetnék, nagyot tud ütni.
Fradigege
Baromira ráérünk. Lángol az IQ. Ne nyomd le a gázpedált, mert környezetszennyezést követsz el és a rákos daganatokhoz hozzájárulsz ezzel. Ha nem akarsz egyedül meghalni, menj buszsofőrnek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

Ingyenes hírlevél