Nem engedett fel egy nőt a trolibuszra a sofőr, mert nem babakocsiban vagy a karján vitte a gyermekét, hanem egy hátára akasztható babahordozóban – írja a Szegedma.hu.

Azt mondta a trolivezető, hogy megnyomorítja a gyermekét azzal, hogy a hátán hordozza egy egyébként szabványos babahordozóban. Arra kérte Katalint, hogy vegye ki a gyermeket a csatos hordozóból, mert veszélyezteti a gyerek életét, ha így utazik.

Nem engedett fel egy nőt a trolibuszra a sofőr, mert babahordozóban vitte gyermekét

Fotó: Gémes Sándor

A Szegedi Közlekedési Kft. ügyfélszolgálatán panaszt is tett, ahol azt mondták neki, hogy nem tiltja semmi, hogy babahordozót használjon. Ezt mondta a lapnak a Szegedi Közlekedési Kft. ügyvezetője is. Majó-Petri Zoltán szerint a babahordozót használó kismamák saját felelősségükre viselhetik bármelyik típust, az elöl vagy háti hordót egyaránt, nincs semmilyen szabály, ami tiltaná, hogy trolibuszra vagy villamosra szálljanak. Hozzátette, hogy a kollégái elkezdték az ügy kivizsgálását.

A járművezető előzetesen annyit nyilatkozott, hogy arra kérte a kismamát, hogy üljön le, és vegye az ölébe a gyermekét, mert balesetveszélyesnek tartotta, hogy a babahordozóban utazzon a gyerek

– mondta Majó-Petri Zoltán. Hozzátette, természetesen az utaspanaszok kivizsgálása kapcsán arra is van lehetőség, hogy az utast és a járművezetőt külön-külön, vagy akár együtt is meghallgassák.

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szaboria1
Ezek a bab hordozók nem igazán tesznek jót a gyerekeknek. Már láttam olyat amikor a gyerek össze görnyedve el aludt az anyuka meg észre sem vette. Mert épp a piperebolt cucc között keresgélt és állandóan le föl hajolgatott.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dr. Felipe
"A járművezető előzetesen annyit nyilatkozott, hogy arra kérte a kismamát, hogy üljön le, és vegye az ölébe a gyermekét, mert balesetveszélyesnek tartotta, hogy a babahordozóban utazzon a gyerek"

Most akkor felengedte a buszra vagy nem engedte fel?
wagabund
nincs új a nap alatt...a saját unokám is úgy akart beülni a kocsimba, hogy a hátán volt a gyerek ebben a vázas tartóban.

új világ van, szoknunk kell.
fekete
Igaza van a jarmuvezetonek. Ez a lokott burzsuj szisztema,ahol hatul,elol lotyog szegeny gyerek,
ahelyett,hogy a kezukbe fognak,vagy kocsiba tennek.89-utan hamar megtanultak a burzsuj
hulyiteseket,nem hogy fejlodnenek,hanem helyete butulnak.
ila51
Most ez nem idetartozik , pár éve meg a póráz váltott ki megdöbbenést , emlékszel ?@wagabund:
wagabund
@ila51: ja, én is híve voltam, de senki nem merte használni...a szomszéd ügyvéd viszont a macskáját viszi le sétálni egy szép piros pórázon...a gyerekei meg szaladgálnak ki az útra..

még a háti- gyerektartónál maradva...a legjobb amikor elöl száll föl az anyuka, és nem megy hátra, mert mindjárt leszáll(csak négy megálló) addig forgolódik, mert valamiért mindenáron ki akar bámulni...képzelheted, mint elefánt a porcelánvboltan...tarol mindenkit...
Fradigege
Baromira ráérünk. Lángol az IQ. Ne nyomd le a gázpedált, mert környezetszennyezést követsz el és a rákos daganatokhoz hozzájárulsz ezzel. Ha nem akarsz egyedül meghalni, menj buszsofőrnek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.