"Ide akar felköltözni a diktátor" – kommentálta a DK, hogy a budai Várban található karmelita kolostorba költöztetik Orbán Viktort.

A berendezésekre 85 milliót költenek, ehhez jön még majd évente 271 millió forint személyi kiadásokra és az épület őrzésére. A kolostor átalakítása Orbán kényére-kedvére 20 milliárdba kerül és még egymilliárdot szórnak el a berendezésre – áll a közleményben.

Milliárdokat költünk Orbán várba költöztetésére

A DK szerint egyrészt a TEK-et meg kell szüntetni, másrészt Orbánnak semmi keresnivalója nincs a budai várban. A Demokratikus Koalíció szerint visszataszító urizálás, kivagyiság és kisebbségi érzés árad ebből az egész történetből. Csak diktátorok viselkednek így és építtetnek maguknak palotákat, miközben a nép szenved. Miközben az elmúlt hat évben négymillióra nőtt a szegények száma, amikor halni járnak a betegek a kórházakba, amikor krétára sincs pénz az iskolákban.

A sokak Magyarországa még Orbán költözése előtt elkezdhet felépülni, az új kormány pedig felszámolja ezt a fényűzést, pazarlást és számon kéri a felelősöket – áll a DK közleményében, melyet Vadai Ágnes jegyez.

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Feraj49
Szegénységet nem látni,a befóliázott mikrobuszból !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
RonaGyuri
@justhpeter: meg vagy őrülve? Tömjény Sonyít kitömni???
Rumcájsz
Értelmesebb országokban elzavarnák a picsába az egész bagázst!
Január
Már meg van a kontraszt. A vár gyönyörűen rendbehozva, az ország kapuja pedig a Déli Pályaudvar helyett a Kelenföldi Pályaudvar. Lepusztulva, lerohadva minden - csak nem ezt akarják országimázsként szerepeltetni? - mert akkor nagy szegénységi bizonyítványt állít ki magáról a kormány.
justhpeter
@RonaGyuri: Az sem rossz. Tömjént kitömni fűrészporral és húgylével és úgy kiállítani "keresztény értékként".
wpym
Ne annyit markolj, amennyit szeretnél, hanem amennyit a kezedben bírsz tartani.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.