Lehet, hogy teljes titokban Mexikóba utazott Lagzi Lajcsi a családjával. A Blikket egy olvasó-riporter tájékoztatta arról, hogy az Egyesült Államokban, a New Jersey-i Newarkban találkozott a rengeteg bőrönddel utazó sztárral, amint épp becsekkol a közép-amerikai országba tartó járatra.

Kamu volt az olaszországi vakáció?

Ha a hír igaz, akkor Galambos Lajos mindenkit átvert, és elszökött, hiszen épp a minap nyilatkozta azt a sajtóban, hogy Olaszországba készül, azonban egészen másfelé vette az irányt. Ráadásul Mexikóval nincs kiadatási egyezménye Magyarországnak.

A vádat nem ejtették

Lagzi Lajcsit és feleségét, Boglárkát, valamint egy harmadik személyt közüzemi számlák elcsalása, okirat-hamisítás és vesztegetési kísérlet vádjával tartóztatták le 2015 szeptemberé­ben. Az asszonyt október elején kiengedték, a zenész pedig január végén szabadult az előzetesből. A vádakat nem ejtették, csupán szabadlábon védekezhetnek.

38 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Én az előbb találkoztam vele Acapulcóban :))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
human
@papa.49: A Quaestor vezetőjét is 2 hétig futni hagyták. Közben sikerült átíratnia a cégvezetést egy börtöntöltelékre. És a nyomozó hatóság még ebből sem gondolta, hogy nem-e talán le kellene tartóztatni, mert fennáll a szökés vagy bizonyíték megsemmisítés esélye. A főügyész az igazgató nemzetközi jogaira hivatkozott, mikor erről a 2 hetes tétlenségről kérdezték.
human
@eszegfu: Nem tudod, hogy Marcsika és a Kun Mediátoron keresztül ellopott milliárdok meglettek-e? Egyáltalán keresik ezt a Marcsikát? Mostanában olyan könnyen megússzák a milliárdos csalók. De legalább az mszp-s Simont 200 millióval sikerült elkapni, bár úgy néz ki, hogy ő is szabadon távozhat (talán még perelhet is).
mariaberta
@soljanka: Örülök, hogy el tudtalak szórakoztatni,ez nem akármi manapság. De! A véleményem nem változik, és itt nem arról van szó, -szerintem-, hogy Lajcsi elkövette-e vagy nem, amivel vádolják, hanem arról, hogy ügyét nem vizsgálták ki, és- másokkal ellentétben- előzetesbe helyezték, még azt sem engedélyezték, hogy a karácsonyt gyermekeivel tölthesse. Nevetséges volt feltételezni, hogy ekkor megszökött volna. No de: Farkas Flórián, gondolom ismerős számodra is, éli világát, Győzikéék -annak ellenére, hogy hatalmas összegű adócsalást követtek el- ugyancsak - jól érzik magukat, probléma nincs! Nos, nem sorolom tovább, bizonyára vannak hasonló esetek de nem foglalkozom velük.
Természetesen nem elfogadható számomra sem, hogy nem elégedett meg azzal,amit a tehetségével, TV-s szerepeivel, kazetta-kiadásaival elért, miért gondolta azt, hogy az elég,,,, számára nem elég, de talán meg kellene várni ennek az "elfogulatlan" társaságnak a végső megállapításait! Bűnös, vagy nem? És nevezhetsz "édesnek" nekem akkor is ez a véleményem! Téma-részemről- lezárva!
eszegfu
@human: 19:00 2015. aug.-ban állitólag már tudják az országot, ahol bujkálhat. Interpol körözés alatt van. A 100 millió nincs meg...de szerintem, ha meglenne, akkor sem a "befektetők"-et fogják kifizetni. Ugyanis a Kun Mediátor ügyeit már egy felszámoló intézi, és a Cégbiróságon már végrehajtást jegyeztetett be a Nav (tehát oda is tartozott!) és egy önálló birósági végrehajtó, aki vélhetően nem a kb. 100 ügyfelet képviseli, mert ahhoz már itéletnek kellene lennie, igy ez már egy, biróság által megitélt tartozás miatti végrehajtás lehet. Simon 200 milliója megvan, sőt a Nav által kirótt adókat is megfizette ez után az eltitkolt "bevétele" után, tehát gyakorlatilag az esetleges börtönévek (ha egyáltalán volt hamis utlevele, akkor okirathamisitás miatt nem letöltendő jár szerintem) és némi birság után ez a pénz Simonnál marad! Marcsikából, mint magánszemélyből, ha meg is találják a hölgyet, 1 Ft-ot sem kapnak vissza, mert a cégében már nem lesz pénz (étterme, irodái is a cégben vannak), sőt a cége sem lesz, magánvagyona esetleg nem nyujt erre fedezetet. Az igaz, hogy a rendőrség is bejelentette az "igényét" gazd.i büncselekmény miatt, tehát, ha marad pénz a cégből, megtalálják Marcsikát, birósági itélet lesz, akkor lehet "osztani" a károsultak között. Természetesen én csak tippelek, "logikázok"!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.