Két súlyos sérültje van a hétfőn délután az M3-as autópályán Hatvan közelében történt buszbalesetnek, egyiküket mentőhelikopterrel vitték kórházba – tájékoztatta a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője hétfőn este az MTI-t.

Soltész Bálint közlése szerint legalább huszonöten megsérültek, amikor árokba hajtott egy menetrend szerint közlekedő busz az M3-as autópálya Budapest felé vezető oldalán Hatvan közelében hétfőn délután. Az utasok közül ketten súlyos sérülést szenvedtek, őket kórházba szállították, a többi könnyű sérültet a helyszínen látták el a mentők. Azt is elmondta, hogy a buszon összesen 30-an voltak, és a busz vezetője nem sérült meg.

Két súlyos sérültje van az M3-ason történt buszbalesetnek

Az 55-ös kilométerszelvényben történt balesetnél a rendőrök félpályás útlezárás mellett még az esti órákban is helyszínelnek, ezért óvatosságra intenek az érintett útszakaszon.

Az M1 aktuális csatorna tudósítója arról tudósított, hogy várhatóan csak a késő esti órákban érkezik meg az a daru, amelyikkel ki tudják emelni a buszt az árokban. A felborult járművet utána valószínűleg trélerrel tudják csak elszállítani. A busz kiemelésének idejére vélhetően le fogják zárni az autópálya Budapest felé vezető oldalát.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.