„Habony egy rendkívül sajátságos fickó” - mondta Kósa Lajos, a Fidesz frakcióvezetője, egy pár nappal ezelőtt tartott rendezvényen. A beszélgetés ugyan nem volt sajtónyilvános, a 444-hez mégis eljutott egy rövid hanganyag, amin Kósa 7 percen át, több-kevesebb összefüggéssel magyarázza, miért nem alkalmazza hivatalosan sem a kormány, sem a Fidesz Habony Árptádot. Kósa szerint a fő ok az, hogy a tanácsadó nem fegyelmezett. A politikai tanácsadók amúgy általában nem fegyelmezettek, szóval nem csak Habonnyal van itt a gond - ez Kósa véleménye.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: human
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Lepényleső
Madarat tolláról,embert barátjáról ismerik. Csak nekünk a jutottak a nyúzó ötleteik.
Yoda69
kosa, szerintem menj a fonokodhoz eligazitasert. Fogalmad sincs hablaty szereperol, vagy hazudsz. Szerintem mindketto.
human
A faék szerint az emberek egyszerűek mint a faék. Habony egy különc tanácsadó, akit nem vállalnak fel, mert az emberek még indokolatlan luxusnak vélnél az életvitelét.
Igen Kósa b+.
1. Ha valakinek egész életben nem volt hivatalos jövedelme, akkor az mit csinál mellékesként, hogy luxusban tud élni? Nekem úgy rémlik, hogy az átlagembert ilyenért levadássza a nav.
2. Egy nőt és egy férfit vert meg az utcán. Milyen jellegű tanácsot tud adni egy ilyen véglény?
nyanya001
Azok vagytok egytől egyig.
Az egész narancsos falka !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.