A Nárcisz kutya és a nárcisz virág óta egyre szürreálisabban facebookozó miniszterelnök március 15-én sem hagyta magára rajongóit, ezúttal a beszédét tartalmazó mappáját posztolta ki a közösségi oldalára.

Fölé azt írta, "Rendületlenül", miközben a dosszié jól láthatóan elázott az esőn, talán úgyis mint annyiáldásszálljonrája.

Őrület, elázott Orbán Viktor beszéde!

A miniszterelnök beszéde itt olvasható el vagy hallgatható meg pótlólag.

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Desischado
Ki a fenét érdekel, bár kövek hullottak volna rája!
"...ahány eső hullik rája, annyi ÁTOK szálljon rája..."!
Rumcájsz
Addig megy a pávatánc, ameddig ki nem táncolják hazánkat az unióból. Na utána ismét jöhet az egypártrendszer, jöhet a vasfüggöny, jöhet az általános megfélemlítés!

Nagyon ezen a pályán mozognak, remélem mihamarabb lesz előrehozott választás, majd ezt követően független elszámoltatás!
Rózsika Hatházi
@papa.49: Én sem voltam ott, a tévében néztem. Ugye, nem feltételezed rólam? Az elő öt percet. Mert amikor üzente Brüsszelnek, hogy több tiszteletet a lengyeleknek, menten kéredzkedett kifelé a boa. Le kellett nyugtatnom egy stampó vodkával. Nem Kalinkával. :))))
papa.49
@Rózsika Hatházi: Én most reggel éhgyomorra néztem bele az ,,épületes beszédbe,, kb. 3 percre aztán úgy voltam vele nem rontom el teljesen a napom, inkább hagyom...
kukac50
Sajnálatos az,hogy Orbánnak a belügyek nem fontosak,csak a riogatás megfélemlítés a bevándorlókkal kapcsolatban.
Azt mondta nem lehet Magyarországon elmondani a bevándorlókkal kapcsolatban az igazságot, Ez nem igaz! Már jó ideje mást sem tud mondani mint a bevándorlást.
Nagyon unalmas!! Ki találhatna már valami okosabb témát!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.