Kiszelly Zoltán politológus szerint Orbán Viktor egyértelműen azt üzente keddi, múzeumkerti ünnepi beszédével Brüsszelnek, hogy rossz irányba megy.

Az elemző az M1 aktuális csatorna esti műsorában arról beszélt, az ugyan nem kérdés, hogy Magyarország is az unió tagja, és ebből a helyzetből az ország és a szervezet is profitál. Azonban az utóbbi időben az unió kezd olyan irányba menni, ami már nem előnyös – tette hozzá.

"Tehát az uniónak meg kell változnia, erről szólt a beszéd; nem kilépni akar a miniszterelnök, nem kivezetni az országot ebből az egyébként jó szövetségből, hanem meg szeretné változtatni" – hangsúlyozta.

A politológus szólt arról is, hogy a beszéd emlékeztetett a kormányfő február végén mondott évértékelőjére: azt is két részre lehet bontani, mint a mostani ünnepi szónoklatot, hiszen volt egy történelmi, visszatekintő, és egy aktuális, a mostani problémákkal foglalkozó rész.

44 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toby
Hát persze, hát hogyne ! Más törekvése sincs uniónak, mint egy dilis elmeroggyant idióta akaratára, eldobva demokratikus értékeit, nekiállni az Európai Illiberáliát felépíteni !
Ki hagyta nyitva a ketrecet ?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Jankó123
T. Brüsszel!
Önöknek egy új üzenete érkezett, a "levélszemét mappájukba"!
:-)))
Szókrakész
@Pestilence: A neked tapsikoplók pedig vagy németül, vagy angolul(elnézést UK-ul alias United Kingdom) nem tudnak, különben nem vigyorognának ennyire az utólag kiderülő beégésedhez.
Szókrakész
@Pestilence: Most legyél itt!!!
Ne bújkálj!!
Eddig nem arról volt szó, hogy én "menekülök"?
Itt vagyok!
Beszélgessünk! A fegyvernemet(nyelvet) te választod.
Hová tűntél?
wagabund
Orbán felmutatta a középső ujját...vagy mi szopunk, vagy mi szopunk..Brüsszel aligha...
Pestilence
@Szókrakész: Elnézést, hogy nem jövök naponta a Propellerre.
Nem bújkáltam, de van más dolgom is.
Nem tudom, hogy szerinted min égtem be, mivel természetesen semmire nem voltál képes rámutatni. Nem fogok belemenni olyen gyermeteg vitákba, hogy ki beszél jobban németűl és angolul, de kettőnk közül nem én vagyok az, aki online szótárból próbál mondatokat összeállitani és olyan kifejezéseket használ, amelyek évtizedek óta elévültek.
Szókrakész
@Pestilence: Nekem még a régi guglim van, tudod?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

Ingyenes hírlevél