A Fidesz szerint egyedül Gyurcsány Ferencnek jutott eszébe szankcionálni azokat, akik ellene tüntettek, Magyarországon ma mindenki szabadon demonstrálhat és véleményt nyilváníthat – állította a Fidesz az MTI-nek küldött közleményében.

A nagyobbik kormánypárt szerdán így reagált Vadai Ágnes szerdai nyilatkozatára, amelyben a Demokratikus Koalíció (DK) alelnöke arra szólította fel a kabinetet, hogy állítsa vissza a 2010 előtti, a Gyurcsány-kabinet idején hatályos sztrájktörvényt és adja vissza a sztrájkjogot.

A Fidesz a közleményében saját maga helyett Gyurcsány Ferencről beszélt, akiről azt állították: "békésen ünneplő emberekbe lövetett".

A Fidesz szerint Magyarországon ma mindenki szabadon demonstrálhat és véleményt nyilváníthat.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr. Felipe
A Fidesz a közleményében saját maga helyett Gyurcsány Ferencről beszélt, akiről azt állították: "békésen ünneplő emberekbe lövetett".

Jaja elvtársak. Ha Fletó nem lép közbe, akkor "békésen" felgyújtották volna egész Budapestet a g..i által felhergelt utcai gerillák.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Aki Én
@Toby: 17:45 Meghallgattam ezt a kellemetlen hangú és stílusú zagyvaságot. Sosem fogom megérteni miért nevezik sokan jó szónoknak...? Egyszerűen kellemetlen hallgatni. Hát még ha az ember odafigyel és próbálja megérteni miről beszél, mert tele van ellentmondással és zavarral.
Azt végképp nem találtam, mitől ünnepi ez a nyekegés?
Toby
@nyanya001: Minden megmozdulása egy képmutató, kamélen jellemű mocskos trógert jelöl !
evacica
Ezek olyanok mint Móricka, mindenről Gyurcsány jut az eszükbe!N Látszik, hogy Orbán fene mód tart Gyurcsánytól, na meg azt a bizonyos TV párbajt se tudja megbocsájtani, ahol felmosta Gyurcsány a "nagy vezírrel" a padlót! Én nem tudom, hogy egyesek mitől vannak Orbán beszédeitől elájulva amit felolvas, engem kiráz a hideg az idióta hasonlataitól és közmondásaitól! Na de kinek a pap nekem a papné. Nem hallgatom Orbán "felemelő" prédikációit!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.