Pukli Istvánt, a Teleki Blanka Gimnázium igazgatóját ügynöknek, a március 15-i ellenzéki tüntetésen általa bejelentett ultimátumot pedig bolsevik diktátumnak tartja Németh Szilárd, a Fidesz alelnöke, aki a 168 Órának nyilatkozott.

Németh Szilárd volt rezsibiztos a lapnak azt mondta, szerinte „olyan csata zajlik, amit a kormány fog megnyerni", ráadásul szerinte "már az egész ló kilóg", a tanárok tiltakozásának pedig "semmi köze sincs se az iskolához, se a közneveléshez, se a pedagógiához. Nyílt politikai zsarolás, igazi bolsevik diktátum. Ennek hallatán még Lukács György vagy Szamuely is megnyalná mind a tíz ujját” – mondta Németh Szilárd.

Bolsevikozta, ügynöközte, sorosbérencezte a tanárokat Németh Szilárd

Hozzátette, őt nem lehet meggyőzni arról, hogy pártatlan szülők szervezték a diáksztrájkot, a tüntetésen pedig egymást taposva tolongtak az ellenzéki politikusok meg a Soros Györgyhöz köthető hálózati aktivisták. Úgy véli, a Teleki Blanka igazgatója, Pukli István is direkt marketingként nyomja a politikát az iskolában, ráadásul szerinte „Pukli úgy viselkedik, mint egy jól képzett ügynök”.

84 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr. Felipe
Ezzel már csak a legostobábbakat lehet etetni elvtársak, akik ünnepnapon is képesek megjelenni és tapsolni egy elmebetegnek elvtársak.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
@világlátó: Oszi,...:o))) De kivetelesen tenyleg szep volt ma... A krumpliszedes napja volt ma, holnapo vissza a munkaba, csinaljuk a lanyom hazaban a konyha- es furdoszoba felujitast...:o)))

Bar tudnek segiteni,...Amikor szimpla osszehasonlitast csinalnek arrol, hogy itt mi hogy csinaljuk a dolgokat, altalaban lehurrognak, mint akinek semmi koze Ma.0.-hoz... Nekem mindenkim ott el, csaladom es rengeteg baratom, nekem nem mindegy, hogy ok hogy elnek, mit csinalnak veluk , mennyire lesznek alarendelve a jelenlegi hatalomnak...

Megalazonak tartom, hogy aki hatalmi pozicioban van, az barmilyen modon, de foleg a median keresztul, nyilvanosan szidalmazhasson, gyalazzon, alazzon meg embereket, plane nagymuveltsegu tanarokat, felelossegteljes embereket, akiket mar regota csak a munka szeretete tart a palyajukon.
Mondjam, hogy itt milyen fontos az egeszsegugy, a szocialis halo, az idosek megsegitese tobb szinten (aki akarja, az elete vegen luxusszinten elhet, persze, nem olcson, de a jovedelmehez kepest)
Hogyan mondjam el azt, hogy egy alsosokkal foglalkozo, 28 eves tanitoneni NAPI 500 ujzelandi dollar fizetest kap??? (Ennek a 80 %-a a tiszta jovedelme). (A baratunk fianak a felesegerol van szo, a fiatal par elhatarozta, hogy a ferfi marad a sajnos beteg kislanyukkal, mert a feleseg tobbet keres, mint a ferj, aki egyebkent epuletasztalos, es az itt egy rendkivul jol megfizetett szakma, es nagyon keresett is. A kislany valamilyen maj-rendellenesseggel szuletett, 10 honaposan majatultetese volt, de mar jol van, csak fontos a jo rehabilitacioja).

Ettol nem lesz otthon senki sem boldogabb, es attol sem, hogy mi orommel fizetjuk az adot, de CSAK EGYET, nem 87-et! (Tudom, ez tulzas, de rengetegfelet, az biztos).
Hogyan mondjam el, hogy milyen fontos az adakozas, a masokra odafigyeles, hogy az 1 dollart is megkoszonik,...
karma1
@világlátó: Mindenesetre koszonom, hogy Veletek lehetek itt, - meg me'g jopar felvilagosult hsz-elovel - , mert kell egy hely, ahol megtalaljuk egymast, ahol elmondhatjuk, mit erzunk, gondolunk, mit tartunk jonak, mit javitanivalonak...

Azt hiszem, a magyar mentalitast kellene visszaallitani, ez igazi, regi, jol kiprobalt ertekeket visszahozni, hasznalni.
Akkor talan meg lehet ujra felemelkedni...
világlátó
@karma1: Mindaddig maradj velünk, amíg úgy látod, értelmesen, tisztességesen és kellő felelősségérzettel fogalmazzuk meg elsősorban aggodalmainkat, gondjainkat a közéletben.
Örömeinkről itt kevesebbet olvashatsz, mert azok a családjainkról, a saját munkasikereinkről, magánéleti boldogulásunkról szól. A propeller még mindig álnéven hagy megszólalni minket, remélhetőleg nem kerül az állambiztonság nyomozói asztalára a lista arról, ki is van az álnév mögött.Megjegyzem halkan, nem hiszem hogy a ronda beszédű, mocskolódó hozzászólások szerzőit , hanem sokkal inkább azokat fogják " elővenni " akik közérthető módon rávilágítanak a helyi és az országos problémákra, mondanivalójuk elgondolkodtat, erőt ad, lelkesít, az utcára visz. Ezek a veszélyesebbek./ szerintem de ezzel üzenek is a mocskolódóknak, mert közöttük több provokátor is meghúzódhat, akik szándékosan gerjesztenek gonosz indulatokat /
Amikor elszabadul egy vezető, személyisége és óvó, védő, környezete már szorongást okoz a kormányon belül is,akkor a demokratikus vezetői stílust el kell felejteni. Az autokrata vezető, aki a szakmájának tekinti a miniszterelnökséget, nem pedig egy kiemelkedő felelősséget, emberi elkötelezettséget, magasztos szolgálatot , a nemzet iránt érzett hitvallást, azzal baj van. Szakmája az iparban dolgozó szakembereknek, a mérnöktől a CNC marógépkezelőig, az agráriumban dolgozó gépjavítóknak, a mozdonyvezetőknek, az építőmunkásoknak stb. van.
Ezt azért írom, mert olvasom, a fiatal, most végzett diplomások a politikában helyezkednek el, mert ott biztosított a karrier és a magasabb jövedelem.Ígyaztán lehet, hogy az államtitkár helyettesség még akár szakma is lehet. De a miniszterelnöki pozíció soha.A karrier ott is csak később realizálódik, akkor, amikor azt mondja ki a hazai politikai elit, hogy a miniszterelnök államférfivá érett.Én azt kívánom, a miénk is váljék egyszer, majd, államférfivá. Persze ehhez még sok víznek le kell folynia a Dunán. Sok korrekció kell a kormányon belül ,...
világlátó
...és kívül.Talán meg kell tanulni megosztani a feladatokat és rábízni az ágazatokat a legjobbaknak, akik valóban értik, tudják, felelősséggel vállalják a feladatokat, de akik mernek felállni is, ha a feladat meghaladja képességüket.Ma a legjobbak nem vállalnak miniszteri funkciót.Mert nincs szükség a tudásukra, csak a lojalitásuk kell.Persze hogy jövök én ahhoz, hogy ilyen megállapításokat tegyek. Nem vagyok más mint egy egyszerű magyar.
A másik igen nagy baj, hogy a közéleti kommunikáció nem úgy történik ahogy civilizált országokban illő, hanem direkt szól egy iskolaigazgató a miniszterelnökhöz, a köztársasági elnökhöz, méghozzá egy tömegtüntetés közben, majd a miniszterelnök direkt válaszol és viccnek tekinti a megszólíttatást.Azt követően egy a második vonalba felemelt óriásbébi lepocskondiázza az iskolaigazgatót, sértegetve őt az ország előtt.Ez annyira durva és annyira megszokottá vált, hogy lassan oda jutunk, hogy az utca embere megbotolván egy kátyúban, prostitúcióval rágalmazza a miniszterelnököt és a kormány botlásban érdekelt tagjait.Ez nem normális állapota a társadalomnak.Itt nálunk úgy beszélnek a miniszterelnökökről, mint valami körözött bűnözőről. Az érintetteknek pedig - tisztelet a kivételnek - a szeme sem rebben. A nép ostoba, nem tudja mi a lényege a " mi szakmánknak " , egyébként is a kétharmad akkor is a miénk ha egy - két ellenzéki képviselőt kilóra megveszünk-oszt jónapot.
Nem tudom hogy van ez más országokban, de én ezt szégyenkezve látom. Hát egyáltalán nem számít miként beszélnek ott lent a népek?Igen, hallom, eddig is hazudtak a népnek.
Ez viszont párosúlt egy előző napokban a párttagok előtti nyílt / majdnem teljesen őszinte / magyarázattal és azzal a kéréssel, hogy mindenki a maga környezetében próbáljon értelmes magyarázatot adni az embereknek, mi , miért történik. Ma ez ismeretlen gyakorlat.
A nép ha nem becsüli, tiszteli a saját / legyen / választott kormányát, akkor a kormánya az erő birtokában függetleníti magát. Ezt látjuk.
Borsodi
Nem azt kell nézni,hogy mit mond hanem az,hogy kimondja,és kit képvisel.Ha csata lenne viszont nem a kormány nyerne,ebben téved.
Toby
Vigyázz, birközóagyú, erős versenyben vagy kósa-nulla lajossal !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.