A Fidesz frakcióvezetője nem érti miért kellene bocsánatot kérnie a miniszterelnöknek és az államfőnek. Kósa Lajos a parlamenti felszólalásában abszurdnak ítélte, hogy a pedagógustüntetés szerinte "bejelentkezett a politikai mezőbe" – írja a klubradio.hu.

Kósa "Kupak" Lajos nem érti, miért kellene bocsánatot kérni

A legabszurdabbnak azt tartotta, hogy a szabad sajtó munkatársait egy párt, az MSZP tüntesse ki, az ötlet – mondta – még Örkény Istvánnak se jutott eszébe. Bírált az LMP megemlékezését is, de kijelentette azt is: a Jobbik által politikailag és pénzzel is támogatott paramilitáris szervezet, a Farkasok veszélyezteti leginkább a közösségi és egyéni szabadságot.

Miért is kérjen bocsánatot a köztársasági elnök és a miniszterelnök? – tette fel a kérdést, úgy folytatva: mert a szocialisták által kivett pénzt megpróbáljuk visszatenni? Kijelentette: a szabadságot napjainkban leginkább a migrációs hullám fenyegeti.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

soljanka
Az lenne a hír, ha Kupak Lala érteni valamit.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Logogrif
Lali király a volt debreceni-Kadosa utcai - polgármester, világ életében csak olyan "fegyverhordozó" volt. Ő lesz idővel az első, akinek meg kell magyaráznia a 10-20%-okat...
Őt még Kecóka is csak megtűri...
papa.49
Jó kép ,,két vigyorgó kotonszökevény,, ))))))))))))
kukac50
Nem érti? Aki negyed eszű az nem is értheti, sajnos,hogy ilyen emberek vezetik az országot a gödörbe.
joopapa
Nem érti a huszituszikupakosjabi gyerek? Na akkor kell neki csinálnia témából, az értelmi szintjének megfelelő kifestő füzetecskét és ráírni hat éves korig és kupakos kosa lalikának!
felnőttem kissé
Régen mondom már: Két magyar embernek szüksége van egy tolmácsra.Érdekes módon mindig elbeszélünk egymás mellett.Magyarország nem csak fideszből áll.Sok még az el nem ment magyar, meg kissebbség is akad. Az utobbi 150 évre visszamutogatva 50-100 jelzőt lehetne összegyüjteni hovatartozásról. ELŐRE kéne irányt találni nem visszamutogatva Embert, Embereket szakmákat sértegetni. Amennyiben nem változik semmi a XXV. század is törökről,tatárról kurucról, labancról fog szólni.Tanulni meg semmiből nem tanultunk. Eddig legalábbis ez látszik.Utolérjük igy Európát ? Aligha Egy Embert mert véleményt mond leépíteni lejáratni a legkevesebb.Tán mert nem értették meg ?
papa.49
Hiszen ha CSAK EZT NEM ÉRTENÉ, nem is lenne semmi baj, de én megfordítom a kijelentést MÉG EZT SE ÉRTI A BALFASZ!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.