Most már egészen biztos, hogy a más véleményen lévő honfitársait simán leparazitázó miniszterelnök, az állhatatos hülyét (nem túl sok erőfeszítéssel) játszó Kósa Lajos vagy a bolsevikozó Németh Szilárd nyilatkozatai alapján valami nagyon elpattanhatott a Fideszben.

De nem a KDNP-ben! Rétvári Bence, az oldalkocsipárt megmagyarázóembere a kormány teljes tanárgyalázó kommunikációját zárójelbe tette és azt mondta: állj! Nem a kormánynak, hanem az ellenzéki pártoknak üzent a Kossuth téren tegnap összegyűlt tömeg!

Elégedetlenek azzal, amit itt az ellenzéki pártok művelnek. Nem kérnek ezekből a pártokból, inkább tőlük függetlenül próbálják követeléseiket elmondani

- tette világossá az Emberi Erőforrások Minisztériumának államtitkára, hogy szerinte miért elsősorban az ellenzék számára van üzenete annak, hogy tízezrek tüntettek tegnap a Parlament előtt.

Rétvári mai elmélete egyébként azért is meglepő – teszi hozzá a 444 –, mert egy jó hónapja a kormánypárt még hivatalosan is úgy nyilatkozott, hogy szerintük baloldali pártok szervezik a pedagógusok tiltakozásait.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

volvós
Bence !!! Ha a szüleid ott voltak a tüntetésen, akkor érthetö, hogy leférgezted Öket !!
Már sokszor ajanlottuk neked, próbáld meg egyszer az életben Növel...
Hidd el haver, teljesen más...ha nem, akkor maradj a Pride felvonuláson a
langyik között...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Toby
Kínlódnak az ingyenélő csicskák, valamit mondani kell, mert a gazdi megharagszik és el lehet menni dolgozni ! Rétvári sikeresen közelít a kósa-színvonalhoz !
Aki Én
Nagy az összhang odalent. Tehát ha jól értem, az ellenzéket kritizálók férgek...
Ez felér egy önvallomással.
nemjoezigy
Na ez a lelki és szellemi nyomoronc megint magára vette a fideSS ideológiai védelmét!
Nem kell csodálkozni, ez már régóta nem tudja mit beszél!
joopapa
Ha van isten az ilyen rétvári, balog trágya halmok a gyehena tűzén égnek a világ végezetéig! A klikk nevű mamut szörnyet nem az ellenzék hanem a fityesz mutyi párt hozta létre és csak azért hogy a párt csinovnyikokat bedugja oda jó lóvéért és lóvét könnyebben ki tudják lopni az oktatásból!
justhpeter
Hát Istenem !
Rétvéri keresztény szemmel nézte a tüntetést. Figyelembe véve, hogy mennyit értett meg belőle, jobban járt volna, ha templomba ment volna. Nem mondom, hogy ahhoz ért, de ha csendben marad nem tűnik fel, hogy ott van.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.