Csak a sajtóból értesült, hogy közpénzből felújítják a családi borászatukhoz vezető utat – ezt állítja L. Simon László, aki saját újságcikkében már majdnem egy éve kilátásba helyezte a szakasz rekonstrukcióját.

Két hete derült ki, hogy a kormány összesen 444 km főutat újít fel idén, köztük a Gárdony melletti több mint 7 kilométeres szakaszt, ahonnan a Miniszterelnökség államtitkárának érdekeltségébe tartozó borászat megközelíthető.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Es ez teljesen eletszeru, hogy elsimon egy reggel arra ebred, hogy ket tagbaszakadt, sargamellenyes utepito all az ajtajaban, es beszol, hogy "Csokolom, jottunk megepiteni az utat, csak azt kene tudnunk, hogy a feszer fele is elkanyarodjon, es a naccsas asszony kedveert legyen-e rozsaszin az utszeli kovezet? Asszem, elnezest kell kernem a hangoskodasunkert is, de maskepp nem megy!"

Na menjen ez a szemetlada a budos francba!
Egyebkent most ez minek az apropojan kerult elo, mert az ut mar meg van epitve???
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
wpym
Azon sem kellene csodálkozni, ha most azt mondanák, hogy anno csak utólag értesültek arról, hogy a trafikok a cimboráik és rokonaik között lettek újraosztva.
human
Vagyonnyilatkozat után is mindig meg szoktak lepődni, hogy valójában nagyobb a lakás, aztán még nagyobb, vagy hogy van neki még egy cége, vagy hogy máshonnan is kap fizetést stb. De aztán szépen kiegészítik a nyilatkozatot és egy év múlva megint meglepődnek, hogy mennyit gazdagodtak.
Jankó123
Még szerencse, hogy a sajtó megírta, különben még mindig gumicsizmában járna ki borért, kezében demizsonnal, mert tud egy rövidebb földes gyalogutat az erdőn keresztül az eldobált barackmagok mentén!
:-)
Tádé
@Jankó123: Én már láttam - álmomban. Szép volt! Az álom! A csizmástól fel-fel riadok!
magyarbakancs
A Székesfehérvári újságban írt,hogy fel újítják a útszakaszt.
Természetes ,hogy az újságból értesült nem?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.