Habony Árpád, Habony Árpád, Habony Árpád: a letelepedési kötvényeket forgalmazó három nagy cég közül mindnek a hátterében kimutatható a miniszterelnök nagy lábon élő, de áttekinthetetlen anyagi hátterű informális tanácsadójának jelenléte. Az elmúlt évek egyik legsötétebb, az állami monopóliumot magánkezekbe átjátszó mutyijának képébe a Heti Válasznak sikerült újabb mozaikdarabkát beilleszteni, a cikk a hetilap friss számában olvasható. Tízmilliárdos biznisz, verseny nélkül. A Magyar Nemzet februári adatai szerint 2015-ig a HSSDF 2902, a VolDan 233, az Arton 176 letelepedési kötvényt értékesített, és a cégek összbevétele alsó hangon is több mint 70 milliárd forint volt. Ahogy azt a sajtó, így az Index is megírta, a 300 ezer euróért és 40-60 ezer eurós ügyintézési díjért megvásárolható, európai tartózkodást nyújtó letelepedési kötvény 2013-as bevezetése óta hihetetlenül jó bizniszt jelent azon keveseknek, akik forgalmazói jogosítványhoz jutottak. A pályáztatás nélkül helyzetbe...

Forrás: index.hu
Feltöltő: pbalage
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Neki is kell élnie valamiből! =))
Természetesen nem kap ártunk és qurmányunktól fizetést, csak egy kis járadékot. Képzeld el Toncsi mit keres az üzleten! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.