Egyre több közéleti szereplő, színész és politikus állítja mostanában, hogy a köztévénél tiltólistára került.

A Blikk a teljesség igénye nélkül összeállított egy listát azokról az ismert emberekről, akik biztosan tudni vélik, hogy az MTVA-nál tiltólistásak.

Kulka János, D. Tóth Kriszta YoutTubeos videó sorozatában állította úgy tudja nem szerepelhet az MTVA egyik műsorában sem. Kovács Patríciát elmondása szerint legalább háromszor hívták szerepelni, de a forgatás előtt mindig felhívta valaki a tévéből, hogy sztornó a műsor.

Nagy Bandó András is biztosan tudni véli még, hogy rajta van azon a bizonyos listán. Őt a Családbarát magazinba hívták egy frissen megjelenő verseskötete kapcsán, de szintén a forgatás előtt nem sokkal újra keresték, hogy „meg van adva kit lehet behívni” és ő nem tartozik közéjük.

Hasonlóakról számol még be a Alföldi Róbert, D. Tóth Kriszta, Vágó István, Sebestyén Balázs és Havas Henrik is. Bár Havas azt mondja már 1999-ben is volt ilyen lista. Állítása szerint már akkor is a politikai elittel kellett egyeztetni a műsor szereplőiről. Ő pedig ezt megunva ment át az RTL Klubhoz.

A Blikk megkérdezte azt MTVA-t az állítólagos feketelistával kapcsolatban, akik közleményükben azt a választ adták, hogy „a közmédiában nem létezik feketelista.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Kutyuska
Mi meg most jöttünk le a falvédőről.
Szókrakész
"„a közmédiában nem létezik feketelista."

Csak lista van.
huKKK
Azért ez már tényleg túlzás a kormány részéről.
Szerintem nem lenne szabad a buzikat kitiltani.
A buzi is ember.
Éljenek a buzik!
- mondá Gyurcsány elvtárs.
huKKK
Aki kukorékolni, vagy buzizni mer, azt lecsukatom!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.