Juhász Péter vagyona felől érdeklődik a gyorsan a kormány szolgálatába állított TV2 válaszul arra, hogy Orbán Viktor vagyonosodását kezdte el firtatni az ellenzéki politikus. A teljes sztori a fenti videón hallatható, a Facebook bejegyzésében pedig azt írja Juhász, hogy

Most buktat le a TV2, hogy nem tudni, hogy miből élek.

De az kérdés marad, hogy honnan tudják hol élek? Ez csak úgy lehetséges, hogy megfigyelnek és követnek. Ugyanis két hónapja költöztem el az előző albérletből, és még sehol nem szerepelt az új címem.

Felhívtam a figyelmet arra, hogy Orbán egy 13 hektáros területen él 5 kastélyban. Tegnap még az is kiderült, hogy a birtokot övező földeket is mind megvették Mészáros Lőrinc neváre, aki Orbán strómanja.

 Vagyonnyilatkozati eljárást kezdeményeztem ellene.

Erre mi a TV2 reakciója? Nem, nem azt kezdik el kutatni, hogy Orbánnak honnan van ennyi pénze, hanem azt, hogy nekem miért nincs.

Nincs pénze kifizetni az albérletet

Ma reggel Irént vittem iskolába. Ahogy kilépek a kapun, azt látom, hogy egy óriási kamerával áll egy ember az utcán és leskelődik az ablakunkba. Akkor még nem tudtam mire vélni a dolgot, de most bejelentkezett a TV2, hogy jönnének megkérdezni az ingatlanjaimról – jelentsen ez bármit is.

Tehát az van hogy az állami pénzből megvásárolt, majd állami reklám milliárdokból fenntartott TV2 nem Orbán vagyonosodását nyomozza, hanem engem próbál lejáratni. Kíváncsian várom, mi kerül a híradóba abból, amit elmondtam.

Viszont be kell valljam, igazuk van. A helyzet az, hogy ma, március 17-én még mindig nem tudtam kifizetni az albérletünk esedékes díját. Épp tegnap este írtam a főbérlőnknek, hogy a türelmét kérem. Nagyon rendes és türelmes velem.

Azt már el sem merem mondani, hogy a telefonszámlámmal is így állok, lehet, hogy már ma egyirányúsítják.

Szóval az van, hogy lebuktam. Nincs pénzem.

Nem szégyellem. Vagyunk így egy páran ebben az országban.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
világlátó
Minősíthetetlen ez az egész, de az is ahogy néhányan ezt kommentálják.
justhpeter
Fel vagyok háborodva ! Utánam már senki nem akar kémkedni elvtársak ? Micsoda világot élünk ?
Ja !
A Vajna-tv meg kapja beeeeeeeeeeeeeeeee.
Toby
@bakegya: ".A családot kitenni ennek ,ugyan csakkk kétséges. " Ezt fordítsd le nekem pápuára, hogy értsem ?
eszegfu
@lópicigáspár: 17:17 @Sanyi2015 Csak egy felvetés...én ugy emlékszem, hogy az országgyülési képviselőknek emelték meg "törvényileg" a fizetésüket -- Juhász meg nem az -- nem pedig a politikusoknak. Juhász a pártjától, az Együtt-től kap fizetést. Tudomásom szerint Juhászt azért jelentette fel Deutsch, mert "valótlanul" állitotta, hogy Deutsch drogozik. 2015.dec.21-i I. foku -- nem jogerős -- itélet szerint "Juhász Péter nyilatkozata nem volt sértő." Tehát Juhász nem költhet drogokra, mert az eddig fel sem merült... igy nem értem: miért mondod @Sanyi2015:, hogy drogozik?! Ámbár az is előfordul, hogy "lemaradtam" valamiről...
bakegya
@Toby: csak annyi,hogy a legtöbb családtag-még ha közérdeklődésre érdekes is lehetne-szeret inkább háttérben maradni.
kukac50
Nekem az a véleményem, hogy csak az ellenzéki pártok tagjait vizsgálják! A Fideszesek lophatnak csalhatnak az igazságszolgáltatás nem foglalkozik velük.
Az ügyészek bírók az Én meglátásom szerint Megérdemelnék a kalasnyikovot!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.