Március elején kivágták a József nádor tér összes fáját. Annyit tudni a miértekről, hogy az OTP Ingatlan Zrt. kb. 4 milliárd forintból 525 férőhelyes mélygarázst épít a tér alá, és hogy erre az egészre egy titokzatos luxushotel-beruházás miatt is szükség van – írja a 444.hu.

A portál azt gyanítja, hogy egy cég már fel is figyelt, sőt, le is csapott az amúgy kézenfekvőnek tűnő lehetőségre: a Postabank-székházat 2015. szeptemberében megvette az AMX Nador House Kft.

A 444.hu szétnézett a cégnyilvántartásokban és arra jutott, hogy szóban forgó vállalkozás több szálon a miniszterelnök vejéhez, Tiborcz Istvánhoz köthető. A szóban forgó társaság résztulajdonosa ugyanis az a BDPST Zrt., aminek cégbírósági bejegyzéséhez Tiborcz fizette be az illetéket.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

zöldszem
Lehet látni gazdag embereke Nyugat-Európában... az Államokban több generációs kapitalistákat, gyár és szálloda tulajdonosokat... akiknek lehet, hogy gondot okozna egy ilyen hotel.
Viszont " sejtelmem" sincs miből vette meg, ez a huszonéves fiatal pár, (akinek egyik tagja most fejezte be tanulmányait) 200 millió forintért a turai Schossberger-kastélyt?
Miből építi meg ezt a luxus hotelt? Lenne még kérdésem, de minek???
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
JAJMÁR
@világlátó: 21:26 Hagyni őket? Nem, dehogy! Ha már a 2014-es választás is elúszott, - és ennek a következményeit tapasztaljuk - nem szabadna hagyni őket, minden eszközzel akadályozni, lassítani kell a rombolást.
Ezt olvasd el, engem a hideg kirázott tőle. (Nem mintha neked is kívánnám) Kakakósbögre küldte be a témát. Itt a váza annak, ami történik:

propeller.hu/itthon/3201428-csodaljatok-uraitok-palotait?all#c1565749
világlátó
@JAJMÁR: Üdvözöllek tisztelettel ! Olvastam. Valahogy nem rázott meg a dolog annyira. Közeli a szándék, az apparátus is működőképes már, minden adott a terv megvalósításához. Természetesen értem és azt is hogy ezt a mai európai életkörülmények és társadalmi viszonyok között kell értelmezni. Így is félelmetes. Van itt egy szomszédom, ő ezt, illetve ebből néhány gondolatot már elterjesztett, de miután hülye szegény, hát így fogadták tőle. Most a szomszéd egy más megvilágításba került. A beszűkült gondolkodás, a paranoia jeleit már többen felvetették, félő hogy ha ez elhatalmasodik vezérünknél, közelíteni fog a rémálom megvalósításához. Látod, Kim ... Ün.Észak Koreában / vagy hogy is hívják / munkálkodása nem okoz traumát a világ normális oldalán.
Valami történt a gépemmel, mert aláhúz mindent pirossal, nem tudom ezt javítani.Kilépek.
eszegfu
@világlátó: 21:26 Alapvetően egyetértek Veled... csupán 1 dologban: Budapest sokba kerül a vidékieknek -- gondolom itt nem az 1x-i "kiruccanásokra utalsz -- nem osztom a véleményedet. M.o. GDP-jének 34 %-át, mig a Nav-hoz befolyt adók 44 %-a Budapestnek "köszönhető". Ami pedig a leglényegesebb, hogy Budapest évi több 100 milliós iparüzési adó bevételéből NAPONTA 15 milliárd Ft-ot "átad" a központi költségvetésnek. Sajnos a kormány és a főváros állandósult vitájának lényegét, ill. valódi célját nem látom, de vélelmezem, hogy ez is a pénz körül forog.
verőce21
Mindig voltak és lesznek városépítő báró Podmaniczky Frigyesek. Akik nem szisszennek minden kis szilánkhoz.
evacica
Na ez a pofátlanság! Európa és más kulturált államokban az ilyen lépések a politikusi pálya befejezését jelentené, persze nem a banán köztársaságokban! Sajnos M.o. is már ilyen lett! Szerencse, hogy az Orbán lány a saját lábán áll és nincs semmi köze apucinak a tollasodásukhoz! Orbán még szégyelni sem tudja magat, másnak pirul az arca a gátlástalanságuk miatt!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.