A csütörtöki kormányinfón Lázár Jánost többen kérdezték Habony Árpádról. Róla már több fideszes politikus és kormánytag elismerte, hogy tanácsokat ad, ám hivatalosan senkivel nincs szerződése.

Egy pár nappal ezelőtti nem sajtónyilvános beszélgetés egy rövid hanganyaga került napvilágra, amin Kósa Lajos 7 percen át, több-kevesebb összefüggéssel magyarázza, miért nem alkalmazza hivatalosan sem a kormány, sem a Fidesz Habony Árpádot. Kósa szerint Habony nem fegyelmezett, ezért a leszerződtetése nem megszüntetné a problémákat, hanem további problémák forrása lenne. Sőt:

„Habony egy életveszély”

Lázár ezt kommentálta úgy, hogy a frakcióvezető egy zárt körű fórumon "tette ki magát", hogy felvegye valaki a beszélgetést. Habony Árpádról pedig azt mondta:

azért nem kötünk szerződést az érintett magyar állampolgárral, mert nem tartunk igényt a munkájára és a tanácsaira.

- magyarázta a miniszterelnökséget vezető miniszter, amiből persze nem következik, hogy Habony akkor ezután már biztosan nem is adhat majd tanácsot a kormánynak – legfeljebb azok "kéretlen" tanácsok lesznek.

40 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Cicamama55
@Eriksson:Sok igazság van @Szuperapa2 hozzászólásában. Például a legutolsó nagy nyilvánosságot is kapott. A FM tanácsadója, aki egy professzor anyagát adta be sajátjaként. Lázár János az ügyön van, mert a professzort jól ismeri, s a szerzői jogdíjat kiköveteli számára. A plagizálást az adott személy is elismerte. Az oktatásügy tanácsadói gárdáját sem ártana meneszteni, a tanárok lázongása rá a bizonyíték, hogy ott sem működik a rendszer. Magam azt gondolom, hogy csak a gyakorlatban jól vizsgázott projektek tanácsadóit kellene díjazni, a többi feleslegesen kidobott pénze az államnak.
nezelodo
@Cicamama55: Ezek a "tanácsadók" sokszor saját pici életében, a saját családjukban az egykori civil munkájukban hoztak létre csődtömeget. Mitől lettek hirtelen annyira jók szakmailag, hogy egy ország irányítását rájuk lehet bízni? Olyanok mint az aki egy becsődölt házasságban leélt élet tanulságaként a családtervezésről írt könyvet, persze szigorúan vallási alapon. Persze az ő családi csődjének még az árnyéka sem vehető ki az erkölcsi verdiktből! Azóta is elfog a röhögés, ha eszembe jut.
bence
@Desischado: ! De még mekkora ! Ami a legjobban dühít , hogy ezeket mind nekünk kell eltartani !
Eriksson
@Cicamama55: @Szuperapa2-től vártam volna a választ. Nem értem, hogy mit akart írni.
Amiről meg te írsz, megint egy más téma.
Yoda69
Probalnak kihatralni hablaty mogul, de eleg izadsagszagu probalkozas. A hablaty a fideSS megiamogulja, es orban a tokenel fogva rangatja. Meg egyebkent is, hogy lehet kirugni azt, akivell nincs is szerzodesuk?
Cicamama55
@Eriksson: Bocsánat hogy közbeszóltam! :))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.