Orbán Viktor ma azt mondta a brüsszeli EU-csúcs előtt, hogy „a magyar kormány célja, hogy kizárólag önkéntes alapon történjen bármifajta menekültcsere vagy betelepítés az Európai Unió és Törökország között készülő esetleges migrációs egyezmény keretében”.

Orbán ugyanazt csinálja, mint mindig: egy tőle teljesen függetlenül már bekövetkezett döntésért „harcol”, hogy aztán saját győzelemként ünnepelhesse az előre ismert végkifejletet – írja közleményében a Demokratikus Koalíció.  

Az EU és Törökország közötti kvóta önkéntességét nem csak az eredeti javaslat, hanem a tegnap kiszivárgott előzetes megállapodás, sőt több befolyásos európai vezető mellett Angela Merkel nyilatkozata is megerősíti. Orbán ismét arra tesz kísérletet, hogy átverje a magyar közvéleményt és saját sikereként mutasson be egy Európa-szerte tényként kezelt megállapodást.

A Demokratikus Koalíció szerint szégyen, hogy a magyar miniszterelnök hétről-hétre megpróbálja hazugságokkal félrevezetni a magyarokat. A DK felhívja a figyelmet arra, hogy Orbán Viktor hazudik, amikor az EU és Törökország közötti megállapodással kapcsolatban azt állítja, hogy a kötelező kvóták ellen harcol, hiszen ebben a tárgyalásban szó sem volt kötelező kvótákról – áll a közleményben, melyet Molnár Csaba jegyez.

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

zöldszem
Orbán szinte minden esetben szembehelyezkedett az EU döntéseivel, természetesen nem elvből, hanem, önös politikai érdekből.
A rendszeres kettős beszéd szerintem nem csak Európa, hanem ez értelmes magyar ember számára is nevetséges, és szánni való. Ez ma is így van, és így lesz!
Ez az "ember" Magyarország minisztere! Hívei szerint államférfi!Nem szégyenli magát ott kint? Én ilyen viselkedés miatt a föld alá bújnék szégyenemben!
kepkezelo.com/images/7kb4fguebczc4dupeqnt.jpg
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Rumcájsz
Remek példája az emberi gyarlóságnak a vezér példája.

Egy semmirevaló embernek adj némi hatalmat, nevezd ki helyettesednek amíg nem vagy ott!
Én kipróbáltam!

Az eredmény:
gög, megnövekedett birtoklási vágy, a másik ember ( kollégája ) lenézése,

Szörnyű az emberi viselkedés néha, de biztos erről is Gyurcsány-Bajnai tehet! :)
Őket sem szívesen látnám újra a képernyőn.
Valamikor, amikor azt éreztük rendszert vált az ország, szebbek voltak a nappalok és éjszakák. Jelenleg kialakulóban van egy sokkal rosszabb rendszer, ami csak a saját fattyait tekinti párbeszédre alkalmasnak.

Amennyiben nem ébred tudatára népünk hamarosan, nem a hét szűk esztendő fog bekövetkezni...
Jozefina
Ha lenne egy fasza ügyvéd, akkor orbánt az EU elleni lázításért, csalásért és az EU pénzek lenyúlásáért már régen fel kellett volna jelenteni az EU bíróságon!!!
Hellcat
Most ki az aki ezen meglepődik? Ehhez ért...az ócska propagandához...
telegdilaci
@zöldszem: Ennek az Embernek,nincs szégyene,csak sajnos az Országot járatja le,senki nem veszi Magyarországot,komolyan! nem szégyelli magát ezzel a kettős beszéddel,ha annyira utálja az uniót,ne fogadja el a pénzüket sem,az EU -nélkül sehol nem lenne az Ország! olvastam,valamelyik nap,hogy tavaly,560-milliárd forint hitelt,vettünk fel az EU-tól,mégse teljesít jól az Ország nem működnek a reformok!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.