Ha mindig is érdekelte, hogyan készíti lejáratóriportjait a lakájmédia, akkor itt van Juhász Péter és a TV2 fullajtárjainak tegnapi küzdelme. A vágatlan felvételen az Együtt politikusa 13 percen át alázza Andy Vajna tévéstábját, akik azt szerették volna kimondatni Juhásszal, hogy miből (nem) telik neki albérletre. Ehelyett kaptak hideget, meleget Orbán Mészáros Lőrincnél rejtegetett luxusbirtokával, valamint Rogán, Vajna és Habony gyanús ügyeivel kapcsolatban, amiket Juhász szerint sokkal fontosabb lenne vizsgálni.

A kormányhű adónál végül ezt az riportot sikerült összevágni a felvételből, amiről a csatorna nézői kommentben meg is jegyzik:

A 13 perces eredeti, vágatlan interjúanyagból sikerült kb. 25 másodpercet felhasználni, a második 12 másodpercet ráadásul úgy, hogy a mondat közepén kellett elvágni, nehogy valami olyat találjon mondani az interjúalany a második tagmondatával esetleg olyat találjon mondani, ami bánthatja Andy Vajna vagy Orbán Viktor érzékeny füleit. Jóérzésű ember egy ilyen riport elkészítése után leköpné magát a tükörben.

87 hozzászólásarrow_drop_down_circle

verum
A kis riporternőnek abszolut nincs szégyenérzete, nincs igazságérzete és nincs helyzetfelismerése.
Sok ilyen munkatársat kívánok még a TV2-nek és még lejjebb vihetik a nézettséget az M1-nél is.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eriksson
@Horizont: Az ember minimum azt várná el vitapartnerétől, hogy gondolkodjon, de Te még arra sem vagy képes.
Ez a riport kizárólag Juhászról, egyedül Juhászról szól. Arról, hogy neki (Juhásznak), milyen szar a sorsa, bezzeg másoknak...
Ennek az embernek a korrupciós vádaskodása saját jövedelemkiegészítésének a forrása s úgy gondolja, ahhoz, hogy hangosabban óbégasson, ahhoz kellene még egy kicsivel több adomány is.
human
@Eriksson: Végül is mondhat volna azt is, hogy "CSAK".
coni
@Eriksson: " hangosabban óbégasson, ahhoz kellene még egy kicsivel több adomány is. "

Sajátosan fogalmazod meg, hogy a hatóságok helyett Juhász dolgozik.
Eriksson
@coni: Na, és ért már el valamit, vagy csak hülyíti híveit adományserkentésként? Utaljatok csak neki, hátha fussa majd még nagyobb lakásra, még jobb helyen, még nagyobb luxusra.
Hogy hívták azt a NAV-os dossziést? Látjátok, az egy fillért se kért senkitől kutakodásaiért cserébe.
qxy
@coni: Tudod, egy eset.Anno Magyarország, Nem tudom hallottad e a hírekben.
Romániából gyerekek be, itt nevelő szülőknél, fel pendíteni, és irány Amerika. Nagy botrány volt nem egy gyerek meghalt a nem jó ellátásban a nem hozzá értés miatt.Minden nevelő szülötől el vették a gyereket és az állam nevelte. őket. Mindenki húú ezek az emberek hú de szemetek. Mert írtad, hogy,.-Megalázni csak olyat lehet aki tudja, hogy mi történik körülötte.
A valóság. .- Jöttek az Amerikából egy emberke hogy el maradott országból , pld Romániából, Állami otthonokból gyermekeket akarnak kivinni Amerikába,ahol nincsenek gyermekek Ez egy nagy alapítvány és sok pénzzel rendelkeznek Magyarországnak az lenne a szerepe hogy a köztes állomás szerepét töltené be , " Nem kis összegről volt szó."Közvetlen az illetékes szervekhez, a leg magasabb szintre mentek, ahol szó szerint, el hajtották őket. Na ekkor kerestek olyan embereket akik a nevelő szülő szerepét be tölti. Igen is rendelkezni kellett nem kevés hozzá értéshez. Egy szülőnél, három négy gyermek volt rendszeres orvosi felügyelet, Pendültek a gyerekek. Kerestünk is jól.a gyermekek a leg jobbat kapták mindenből. Megérte e? Egy gyermekre járó juttatás fedezte a négy öt ellátását, (ruhából, tápszerből,kenőcsök egyebek, a legjobb minőségtől.)Na ekkor jött rá egy két illetékes hogy mennyi pénztől is estek el.
Ki kellett találni egy tervet.
Terv.Mindenkitől el venni a gyerekeket, és az Amerikai nekünk adja a dollár milliókat
De csak úgy nem lehet el venni.-
Hazudjuk azt hogy.- Nem hozzá értés gyakorlat, higiénia meg minden nem egy gyerek halt meg, és ez, tetszeni fog az embereknek
Jöttek is, este, el vitték még a cumit is, és köteleztek arra hogy a gyerekekért kapott összeget, adjuk vissza az államnak, mivel, hogy ez az összeg nem illet minket és amúgy is nagyon sok. De ezek az emberek, rendkívüli pénzbeli segítséget kértek a mi összegünk, háromszorosát a gyermekek ellátásáért..A riportban az volt, hogy bármikor meg látogathatjuk a...
bence
Tízmillió magyarból egy becsületes , okos ember ! Ritka mint a fehér holló !
Gratulálok Juhász Úr ! Munkájához további sikereket és jó egészséget kívánok !
Vigyázzon magára nagyon , nehogy mérgezés vagy gázolás áldozata legyen !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.