A Lipóti Pékség tatabányai üzemének 308 millió forintos fejlesztését a kormány 108 millió forinttal támogatja a nagyvállalati beruházási támogatási program keretében – jelentette be Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter pénteken az üzemben.

A program 3 milliárd forinttal indult 2015-ben, 2016-ra a támogatási keret 15 milliárd forintra nőtt – idézte fel Varga Mihály. Az első időszakban 14 hazai vállalat kapott vissza nem térítendő támogatást költségvetési forrásból.

A miniszter szerint a 3 milliárd forintos állami támogatás segítségével 8,6 milliárd forint értékű beruházás valósul meg Magyarországon és ezeknek köszönhetően 500 új munkahely jön létre országszerte.

Az 1992-ben alapított Lipóti Pékség a hazai sütőipar egyik legjelentősebb szereplője, a nagyszülői ház egyik szobájából induló pékség mára már országos, több mint 200 boltot számláló hálózattal rendelkezik – idézte fel az Origo.

A portál szerint a vállalat mostani 308 millió forintos fejlesztése során 20 új munkahelyet hoz létre.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szaboria1
Ja kérem a tulaj egyben fideszes polgármester.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nyanya001
@szaboria1: Ja, így könnyű boldogulni.
Hiába no, nyalni tudni kell.
papa.49
Épp kérdezni akartam tompikásan ,,kiatökömazalipóti,, de már látom, fontos személyiség a ,,mi kutyánk (nárcisz)kölke))))))))))
vukkocska
Na, már egy szelet kenyeret sem lehet jóízűen megenni. Ahol én lakom, ott nagyon finom a lipóti kenyér. Több pékség van, ahol sütik, úgy látszik, nem mindenhol egyformán. Ezt a 108 millió forintos támogatást azért nem értem, mert éppen a múltkor röppent fel a hír, hogy a fidesz már a kenyér összetételébe is bele akar ugatni, mert hogy az egészségtelen, amit kapni lehet. Lehet, hogy most szerzik be az új gépeket, anyagokat, hogy lépéselőnyük legyen a többi pékséggel szemben? Mindent kinézek ebből a trottyadt bandából. Ünnepélyes fogadalmat teszek, ma elköszönök a lipóti kenyértől. A CBA-tól már régen megtettem.
1magyar
A német cég Thy... meg kap 3 milliárdot. Egyik se nagyon tetszik.
Slade
A Lipótinak egyetlen terméke van ami nem a kukában végezte. A nagy kerek kovászos kenyere. Az bejön. A többi terméke amit megkóstoltam az ehetetlenség. De a többségnek bejön, különben nem fejlődne. A lóvét meg miért kapja, hát biztos valamit nagyon tudnak.
micfild
@Slade: aha.. a hírveréshez nagyon értenek. de legalább itt lenne jó a kenyér, ahol valóban lipóti a lipóti.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.