Az elmúlt félév legnagyobb sikere az a politikai döntés, amely szerint a nyugat-balkáni migrációs útvonalon már a törökökkel való megegyezést megelőzően visszaállították a határellenőrzést – jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök pénteken, az Európai Unió állam- illetve kormányfőinek brüsszeli csúcstalálkozóját követően.

Hozzátette: a pénteki uniós-török megállapodásra azért volt szükség, mert a migránsáradatot a nyugat-balkáni útvonal ellenőrzésével a görög-macedón és a görög-bolgár határon sikerült megállítani, ezért a helyzet Görögországban tovább romlott.

Ezt mindenáron meg kell akadályozni, és ha nincs uniós összefogás, akkor Görögországot el is veszthetjük, mint stabil uniós országot – hangsúlyozta a kormányfő.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Szókrakész
"Görögországot el is veszthetjük, mint stabil uniós országot – hangsúlyozta a kormányfő."

Miről beszélsz?
Megőrültél?
Mikor, hol stabil Görögország?

Se gazdaságilag, se politikailag nem lehet a stabil jelzővel illetni.
Ennek fussál neki még egyszer!
Néha olvasd is el, amit a kezedbe adnak!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bakegya
@nezelodo: most a pelenkamosás ideje jön!
Fogtechnikázik A JOBBIKNAK,AZT SE TUDJA HOGYAN HAZUDJON NAGYOBBAT!
A húsvéti nyuszi remélem egy baltával lecsapja a kis g...!
christike
Hatalmas siker , hogy a törökök még egyáltalán lobbizhatnak a vízummentességért ! Legálisan árasszák el Európát a muszlim vallásúak! Hurrá!!!(
papa.49
Püff neki, megint nyomtam magamnak egy ,,tetsziket,, mert szinte ,,vitustáncot,, járnak a hozzászólások, mikor odakattintasz...
nezelodo
@bakegya: Látod eszembe juttattad, hogy az adóforintjainkkal kitömött fogorvosa Orbánnak vajon sikeresen nyomja e a fogturizmust? (Angliában). Visszakapta-e már a működési engedélyét, vagy hazamenekült az övéihez?
simmering73
Van ennek az ürgének egy tiszta pillanata?
bakegya
@nezelodo: aki csakkk nyomja anagy dumát-azt nevezem "fogtechnikázásnak".Sok szöveg,kevés hozadék.Ezzel együtt jogos a felvetésed,minden luxusszolgáltatást meg volt képes rendelni már magának ez az ugynevezett szerintem szégyenteljes orbán"elit"-míg ha azt vesszük már egy tisztítót,fodrászt,vagynetán szakszervizszolgáltatást a magyar lakósság már nélkülözni kényszerül-a fogász,pedig nagy ívben -nem csupán szorongással kerűli.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.