A miniszterelnöknek meg kellene magyaráznia, mi köze van a hatvanpusztai birtokhoz, amihez feltűnően sok szál köti. Egy kutyás fényképpel kezdődött, de a történet már rég nem egy félszemű kuvaszról szól. Ennek járt utána a 444, aminek forgatása közben a rendőrség Felcsúton lefoglalta drónjukat.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nemkati
@Toby: Arra nem számítottak, hogy a 21. század egyik nagy találmánya, a drón, be tud kukkantani az uradalomba akkor is, ha sem a portás, sem Nárcisz nem engedi be az újságírókat. Mondjuk, az lehet, hogy az 5 szépséges udvarházat Mészáros mezőgazdasági gépeinek építették. Miért? Ha egy kazánházat Makovecz stílusban, 3 milliárdért kell felépíteni, akkor azok a drága mezőgazdasági gépek megérdemelnek 5 kastélyt, nem?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bencemacska
@Horizont: Ejnye, az uradalomban nem gondnok van, hanem kasznár és intéző!!!-:))))
bencemacska
@Aki Én: Fején találtad a szöget. Íme a modern pénzmosás!
Bár ismereteim szerint a régi típusút is bevezetik a luxus szálloda és éttermek birtoklásán keresztül!
lampa laz
@bakegya: nagyon sajnálom, hogy nem került vissza hozzátok az a csodálatos "tanya". Gyerekkoromban én is megcsodálhattam azt a helyet, mert nyaraltam ott és a lakója lehettem. Gyerekszemmel nézve is azok a gyönyörű falfestmények ámultba ejtettek, nem beszélve a parkról. Nagyon szerettem ott lenni.
egyvandor
@Toby: Meglehetősen általános, hogy 150 milliót előre kifizetünk gépek tárolására alkalmas telephely céljára. Figyelembe véve, hogy az épületek egyike sem rendelkeznek akkora ajtóval amin egy kisméretű kerti traktorral be lehetne hajtani.
Ami meg még ennél is érdekesebb, Gorbán vagyon nyilatkozata tökéletesen feddhetetlen.
bakegya
@lampa laz: ha valamit sajnálok ,az az, hogy mint egy három generáció ment el a családomból akiknek politikai dögkeselyűk keserítették meg az egész életét!
Köszönöm hogy személyes élményed megosztottad velem- gyermekkorod egy darabját örömmel tölthetted ott-ma ott egy éjszakai szállás 400ajró fölött van,és egy bitang -zsivány politikus csemete az üzemeltető...a környező falvak lakói pedig csakkk vegetálnak-a fiatalok elvándorolnak.A magyar földek újgazdagjai a lakósság megélhetési gondjaival már nem fognak vesződni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.