Hadházy Ákos LMP-képviselő a miniszterelnök édesapjának cégadatait böngészve furcsa adatokra lelt.

Színlelt szerződéssel bérlik Orbánék rezidenciáját?

A céges eredménykimutatás tanúsága szerint az alcsútdobozi majorságot birtokló, Orbán Győző neve alatt működő CzG Ingatlanforgalmazó Kft-nek minden évben egyetlen bevétele van, az a 15,5 millió forint, amit sajtóhírek szerint Mészáros Lőrinc cége fizet neki bérleti díjként.

"Ha azonban nem a gázszerelő használja a birtokot, hanem a miniszterelnök és a kutyája, akkor felmerülhet, hogy a gázszerelő valódi jogcím nélkül, színlelt szerződéssel fizet. Nem a birtok bérletéért, hanem valami egészen másér" – fogalmaz Hadházy Facebok-oldalán.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

eszegfu
Hadházy ez igazán "parádés" felfedezés!!! Igy kell ezt csinálni! Mészáros a gépei tárolására bérli, de ezeket nem ott tárolja, tehát "szinlelt" szerződéssel kifizet egy olyan szolgáltatást, ami nem valósul meg... sőt ennek ÁFA-jával és társ. adót ennek számbavételével fizeti, tehát kevesebbet! Remélem lesz folytatása!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
eugen4402
Drága Hadházy doktor úr, ígérje meg, hogy azon a környéken soha nem röptet drónt, és kérem, hogy ha véletlenül van Önnél egy létra, akkor Fejér-megyét kerülje el messzire...
Desischado
Bravó, doktor úr, csak így tovább! Ez már konkrét bizonyíték, a strómanságra! És orbán g-nek van bőr a pofáján azt vartyogni, hogy "nyitott könyv" a vagyonosodása! Hogy nem süllyed el a mocskos férge!
eszegfu
@Desischado: Azt elfelejtette O.V. mondani, hogy a "nyitott könyv" lapjai üresek!! Nincsenek benne sem betük, sem számok!
Slade
@Desischado: van olyan patkányság ami nem fér rá a mocskos pofájára? Kétlem.
Desischado
@Slade: Sajnos, igazad van. Én is simán kinézek belőle minden aljasságot!
Slade
@Desischado: nem okoz nekünk csalódást. Azt hozza amit várunk tőle. Kevés ilyen görény van.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.